14.12.22

«Μύρισε θυμάρι και βασιλικό»


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας που με αναρτήσεις του ευθέως αφηγείται και παρουσιάζει με φωτογραφίες του στυλ «σήμερα ξύπνησα, πλύθηκα, ντύθηκα, έφαγα, έκανα τον σταυρό μου και πήγα στο σχολείο», σίγουρα δεν ξεχωρίζει στους ψηφοφόρους της Καστοριάς που επιζητούν προσδοκία για την σωτηρία του τόπου. Αντίστοιχα και η κυρία Μαρία Αντωνίου που δεν αφήνει ούτε ίντσα χώρου ελεύθερη για μια άλλη προοπτική.

«Μύρισε θυμάρι και βασιλικό»

ΟΔΟΣ 1.12.2022 | 1151


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/22

    Γι΄ αυτό κι εγώ ψηφίζω Τούνη για τη Βουλή! Ο λόγος είναι ότι τη θεωρώ πιο κατάλληλη γι΄ αυτή τη δουλειά. Εννοώ, «σήμερα ξύπνησα, πλύθηκα, ντύθηκα, έφαγα, έκανα τον σταυρό μου και πήγα στο σχολείο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/22

      ξέχασες την σέλφι πόζα της/του δεκαπεντάχρονης/ου στο TikTok

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/22

    Ένας καθηγητής πανεπιστημίου σύρεται στα δικαστήρια για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό και αντί να ασχολείται με έρευνα αναγκάζεται να ασχολείται με την υπεράσπισή του

    https://www.tanea.gr/2022/12/13/greece/law/athoos-o-kathigitis-kouvelas-gia-diaspora-fake-news-gia-to-emvolio-koronaiou/

    και ο φωστήρας που κήρυσσε από το Βήμα της Βουλής ότι με τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάς κορονοϊό είναι βουλευτής σαν να μη συνέβη τίποτα και συνεχίζει να επιτελεί το καθήκον του προς την κοινωνία δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

    Και μετά μας φταίνε η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Ερντογκάν και οι εξωγήϊνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ