15.12.19

Ο δήμαρχος Σερρών

Η Τροχαία έκοψε κλήση στον δήμαρχο Σερρών 
επειδή στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε χώρο υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου -και εκείνος την ευχαρίστησε

Μπορεί να υπέπεσε σε παράπτωμα και να πάρκαρε σε σημείο που επιτρέπεται η στάθμευση μόνο για υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου, όμως ο δήμαρχος Σερρών ξέρει να παραδέχεται τα λάθη του και μάλιστα δημόσια.

Ο κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στην Τροχαία επειδή του... έκοψε κλήση γιατί το ΙΧ αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε χώρο όπου επιτρέπεται η στάθμευση μόνο υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο των αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου», γράφει μεταξύ άλλων (δύο ημέρες μετά το ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου στις Σέρρες) σε δημοσίευσή του στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Σερρών, ο οποίος εξόφλησε την κλήση του άμεσα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/12/19

    εδώ ο δήμαρχος δεν εχει τετοιο προβλημα γιατι κινειται με το δημοτικο αυτοκινητο των ΤΥ οδηγωντας ο ιδιος (εχει αδεια??) κυριως τα απογευματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ