4.8.20

Συνάντηση εργασίας για την «συνύπαρξη ανθρώπου και αρκούδας»

Οι απαραίτητες (κι άλλες) παρεμβάσεις για τη διαχείριση του πληθυσμού των αρκούδων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η προστασία και αποζημίωση των αγροτών από ζημιές, καθώς και τα μέτρα για την πρόληψη ζημιών στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο από τις αρκούδες, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη».
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σήμερα, 4 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του κτηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν η Ελληνική Αστυνομία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, η WWF, και οι ΜΚΟ "Αρκτούρος" και "Καλλιστώ".

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/8/20

    Φήμες λένε ότι η αρκούδα τους έπιασε στα πράσα και τα έκανε όλα λίμπα... Συνεχίζει όμως να ζει αρμονικά με τον άνθρωπο, μετά από Πνευματική Παρέμβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/20

    Ευλόγησον [.....]!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/8/20

    Τι γίνεται εδώ μέσα,χειραψίες,αρκούδες,ιερωμένοι,μόνο οι πρεσβυτέρες μας λείπουν....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/20

    Ηθικά, Ορθόδοξα οικογενειακά, όπως λένε οι Γραφές, και οι φωτογραφιες.
    Και ο Πνευματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ