5.9.20

Είπαν:



Είμαστε υπέρ των κλειστών κέντρων προσφύγων. Δεν είμαστε ενάντια στους πρόσφυγες, όμως,  έχουμε ζητήσει εάν είναι δυνατόν να έρθουν χριστιανοί ορθόδοξοι Σύριοι, οικογενειάρχες, στην Καστοριά δεν έχουμε καμία αντίρρηση. 
Είμαι ξεκάθαρος: χριστιανοί ορθόδοξοι Σύριοι, οικογενειάρχες, με τις οικογένειές τους. Ξανά το τονίζω, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση: χριστιανοί ορθόδοξοι Σύριοι. Επιμένω σ’ αυτό που σας λέω: χριστιανοί ορθόδοξοι Σύριοι, οικογενειάρχες.
Εδώ είμαστε σύνορα. Δίπλα μας έχουμε το ισλαμικό στοιχείο, στην Αλβανία, εμείς δεν είμαστε αρνητικοί, να έρθουν, ακόμη κι ένας ικανοποιητικός αριθμός Συρίων, αλλά: χριστιανοί ορθόδοξοι, οικογένειες. 
Δεν είμαστε αρνητικοί, αλλά: να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, ξανά το τονίζω. Το λέω πάλι ξεκάθαρα, εμείς βγαίνουμε λίγο πιο μπροστά θα έλεγα, και λέμε ότι καλό είναι, αν μας φέρετε [απευθύνεται προφανώς στην κυβέρνηση] να μας φέρετε Σύριους πρόσφυγες, πάντα μιλάω για Σύριους πρόσφυγες, να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, αυτό λέμε, δεν είμαστε αρνητικοί. 
Ο νομός Καστοριάς δεν είναι ξενοφοβικός, εγώ έζησα και με μουσουλμάνους στην Ιταλία και στην Γερμανία και παντού, απλώς επειδή είμαστε σύνορα το θέμα είναι το εξής: είμαστε κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, δεν θέλουμε να φέρουμε, να το πω έτσι ξεκάθαρα, δίπλα στα σύνορα με την Αλβανία, ανθρώπους μουσουλμάνους, να το πω έτσι πολύ απλά και κατανοητά, θέλουμε χριστιανούς ορθόδοξους…

Στέργιος Αδάμ
πρόεδρος ΝοΔΕ Νέας Δημοκρατίας
4 Φεβρουαρίου 2020 | alpha 94,7

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Φεβρουαρίου 2020, αρ. φύλλου 1020


Σχετικά:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/20

    Κανένας να μην έρθει. Εμένα με ρώτησες που πληρώνω αυτό το πορνείο (απολογούμαι στα πορνεία διότι δεν έβλαψαν ποτέ την πατρίδα...!!!) το κράτος και όλους τους κηφήνες...;;!!!
    Όποιοι έρθουν να τους πάρει ο Αδάμ [....] στο σπίτι του.
    Να τους ταΐσει,να τους ποτίσει και να τους δώσει κι ότι άλλο χρειαστούν...
    Άντε πια με τον κάθε [....]. Εδώ υπάρχουν εξαθλιωμένα Ελληνόπουλα, ορφανά, πεινασμένα και θα ταΐσω τους επήλυδες που εισβάλουν...;
    Αδάμ,άντε [....]

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/20

      Να έρθουν νέοι Αντετοκουμπο να γίνουμε περήφανοι ως Έλληνες

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ