2.2.21

Ζ. Τζηκαλάγιας: «Πρωτομηνιά με γούνα και πανεπιστήμιο»

Σήμερα έγιναν:

■ Συνάντηση με το δ.σ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς με ατζέντα: α) παράταση απαλλακτικού ΦΠΑ για τις εξαγωγές, β) επιδότηση εξαγωγών, γ) κατάργηση φόρου πολυτελείας στις λιανικές πωλήσεις, δ) αναγκαιότητα συνέχισης οικονομικής κάλυψης της αναστολής εργασίας των γουνεργατών, ε) επιδότηση – μείωση ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ στ) αναζήτηση τρόπου ένταξης της γουνοποιίας στον άξονα 7 του ΕΣΠΑ ως πολιτιστικής κληρονομιάς.




■ Τηλεδιάσκεψη όλων των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας με τον υφυπουργό Ανωτάτης Παιδείας κ. Αγ. Συρίγο. Η κυβέρνηση θα στηρίξει τα τρία ακριτικά μας Πανεπιστήμια: α) μειώνοντας τον αριθμό των εισακτέων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, β) αυξάνοντας τον αριθμό των εισακτέων στο δικό μας, γ) καθιερώνοντας άτυπα την «εντοπιότητα» στις εισαγωγικές, μιάς και θα προηγούνται στην κατάταξη οι δηλώνοντες τις πέντε (5) προτιμήσεις στην α’ φάση συμπλήρωσης του μηχανογραφικού, δ)αυξάνοντας τις κλίνες στις φοιτητικές εστίες.


  



6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/2/21

    Αρχιμηνια κι Αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανια.... Αρχι Αρχι και καλαμάρι δες και με δες και με το παλικάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/21

      Διέλυσε το το ρημάδι ρε Ζήση και δώσε τα τάλιρα στους γουναραδες. Με πανεπιστήμια θα ασχολούμαστε τώρα; Εμείς έχουμε την γούνα και τους διανοούμενους της τέχνης. Γιάννης, Στέλιος, Πέτρος, κλπ. Μερικοί δεν ξέρουν τι είναι το κυβικό μέτρο αλλά δεν πειράζει. Έχουν άλλες γνώσεις: εκκλησίες, παρθένες, αγίους, σεβασμιότατους, ψαλμωδίες, απολυτίκια, ύμνους κλπ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/21

    Δεν φταίς εσύ που υπόσχεσαι σανό,φταίνε τα μοσχάρια οι καστοριανοί που τον τρώνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/21

    Αλλαγές Ειδικών Συνεργατών άμεσα. Χρειάζεστε ένα Μαθηματικό, ένα φιλόλογο κι ένα δάσκαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/21

    Εγώ θα έλεγα και έναν ψυχολόγο για να μην πω ψυχίατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/21

    Εγώ θα πρότεινα έναν λοχία έφεδρο με αρβύλες Νο 45....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ