19.2.21

Τζηκαλάγιας | Τελιγιορίδου

«Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας. Στη συζήτηση ως απολογισμός της 19μηνης διακυβέρνησης, έγινε αναφορά στην δρομολόγηση από αυτή την κυβέρνηση:

α) Της σήραγγας της Κλεισούρας,

β) Των δικτύων των αγωγών του φυσικού αερίου. Ο βουλευτής έθεσε στον πρωθυπουργό την αναγκαιότητα της υλοποίησης για το προσεχές διάστημα:

α) Την επανέναρξη του φράγματος του Νεστορίου,

β) Την πρόσληψη προσωπικού για την 24ωρη λειτουργία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ και

γ) Την ίδρυση στην Καστοριά της 3ης πανελλαδικά αλλά 1ης στην ηπειρωτική Ελλάδα Ανωτάτης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης ΑΣΤΕ.

Ο κ. πρωθυπουργός είδε με θετική διάθεση και τα τρία σημαντικά για τον νομό μας θέματα. Σύντομα θα υπάρχουν λεπτομερέστερες ανακοινώσεις σε συνεννόηση και με τους αρμοδίους υπουργούς. Ο κ. Ζ. Τζηκαλάγιας ευχαρίστησε τον κ. Κ. Μητσοτάκη για όσα προχωρούν και κυρίως για όσα ακολουθούν».

Δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου του κ. Ζήση Τζηκαλάγια


* * *

Πήγε ο βουλευτής της Ν.Δ. στον πρωθυπουργό και παρουσίασε ως μεγάλη επιτυχία ότι του ζητιάνεψε:

α) να προχωρήσει το έργο για το φυσικό αέριο που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ και πάγωσε η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και 2 χρόνια,

β) να γίνει η 24ωρη λειτουργία του ΚεΦΙΑπ που είχε κάνει η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ και κατήργησε η κυβέρνηση της Ν.Δ. εδώ και 13 μήνες,

γ) να φέρει τμήμα Τουρισμού όταν η Ν.Δ. κατήργησε το τμήμα Αγωγής και Φροντίδας προσχολικής ηλικία (τρίτο στην Ελλάδα), κατήργησε τα δύο διετή τμήματα και μόλις προχθές ψήφισε και ο ίδιος νόμο που οδηγεί σε κατάργηση 11 τμήματα από τα 22 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. οδηγεί την Καστοριά σε αργό θάνατο. Οι πολίτες δεν πρέπει να το επιτρέψουν. Η Καστοριά χρειάζεται σχέδιο ανάκαμψης και όχι επικοινωνιακά τερτίπια που κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Ολυμπία Τελιγιορίδου


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/21

    Ζ. Τζηκαλάγιας: “Νυχθημερόν, εξαντλώ όλες τις προσπάθειες να γίνουν αυτά που πρέπει για να σταθεί ο Νομός μας όρθιος”

    Κύρια μου, σας παρακαλώ μην προσβάλλετε τον Μεσσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/21

    Με πανεπιστήμια θα ασχολούμαστε τώρα; Εμείς χρειαζόμαστε γκαρσόνια και στριπτιζούδες για τις ντισκοτέκ της Μυκόνου. Δεν καταλάβατε ότι εκτός από γηροκομείο γίναμε και το καφενείο των κανακάρηδων της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Τουρκίας, για να μη γράφω την κατάλληλη λέξη (και την σβήσετε) που αρμόζει στην Κούβα του Μπατίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/21

    Με την αξιοποίηση Ξενια υπάρχει κάποια εξέλιξη Ζήση..;;; Η κυρία Μενδωνη τι λέει..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ