13.12.21

Και εσύ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Διότι ακόμη και εάν δεν πρόκειται ακριβώς για γιορτές μίσους, δεν θα τις έλεγες πάντως και γιορτές αγάπης, ούτε συμφιλίωσης. Ταυτόχρονα οι γιορτές δεν προσφέρουν απολύτως κανένα όφελος στον ελληνικό λαό που ξεχνά πολύ εύκολα και πολύ περισσότερο στις νεαρές ηλικίες που αδιαφορούν. Πόσο μάλλον όταν γιορτάζεις ταυτόχρονα με τους φιλοναζιστές ακροδεξιούς στο Βίτσι, την… Ελευθερία και την… Δημοκρατία. Τότε πρόκειται για παρωδία.

Και εσύ, να πηγαίνεις στο Βίτσι.

ΟΔΟΣ 14.10.2021 | 1099


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/21

    Ας ζητήσουν οι κατσαπλιάδες συγγνώμη για τα εγκλήματα τους και τις σφαγές σε άμαχους έλληνες και μετά να ενοχλούνται για τις γιορτές μνήμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/21

      Υποθέτω ότι πριν τα γράψεις αυτά ζήτησες την συγγνώμη της Γερμανίας για την εισβολή, την κατοχή και τους τουφεκισμους των γυναικόπαιδων καθώς και αποζημιώσεις για τις καταστροφές, δάνεια, δουλεία, και δολοφονίες που έπραξαν. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός πατριώτη και ενός αντικομουνιστή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/12/21

      Οι δικοί μου πολέμησαν τον φσσοσμό και τον ναζισμό και μάλισταν τραυματίστηκαν δίς στο Τεπελένι και στο Καλπάκι κατσαπλιά. Οι δικοί σου που τους πολέμησαν.....;;!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/12/21

      Αν πραγματικά πολέμησαν τους φασίστες όπως λες εσύ, που βριζεις τους άλλους χωρίς λόγο, δεν είσαι άξιος απόγονος τους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/12/21

      Εγώ αναφέρομαι σε ιστορικά πραγματικά γεγονότα που ήταν οι σφαγές ελλήνων από τους κατσαπλιάδες του ΚΚΕ. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη που το υποστηρίζεις γιατί μέχρι και την επίθεση της Γερμανίας στην Ρωσία ήταν σύμμαχοι(σύμφωνο Ρίπεντροπ Μολότωφ) και μάθε για την επιστολή Βαφειάδη και το ΚΚΕ χαρακτήριζε την άμυνα της Ελλάδος εναντίον των ιταλών 'καταχτητικό' πόλεμο...!!!!
      Τέτοιοι ήσασταν μια ζωή οι κατσαπλιάδες, αιμοβόρα ανθελληνικά σκουλήκια που τους αξίζει μόνο το πάτημα και το λιώσιμο. Ούστ καθίκια, πίσω στις τρύπες σας δολοφόνοι ελλήνων...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/12/21

      Εσύ φίλε δεν έχεις σωτηρία. Μίλησα εγώ για το ΚΚΕ και με λές κατσαπλιά χωρίς λόγο; Δηλαδή όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι όλοι κατσαπλιάδες, αιμοβόρα ανθελληνικά σκουλήκια, καθίκια, και δολοφόνοι ελλήνων; Θεός φυλάξει! Αυτή είναι η δημοκρατία που πρεσβεύεις;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/21

    Καλή η πατραγαθία φίλε, άλλα κάποιος κρίνεται από τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/21

    Δικαίως έσβησε αυτός ο τόπος, γιατί πρώτα έσβησε από την συλλογική του μνήμη η θυσία ανθρώπων για πραγματική ελευθερία πίσω από προπαγάνδα που θα έκανε ακόμη και τον Goebbels να κοκκινίσει από φθόνο. Και καθώς πίσω από τον πατριωτισμό κρύβονται πάντα οι παλιάνθρωποι, ας μείνουν μόνοι τους να παριστάνουν τους εγχώριους rednecks, και πολύ τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ