12.10.22

Λόγος & Αντίλογος

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Κύριε διευθυντά της "Οδού",

Ήταν θαρραλέα πράξη η φιλοξενία του κειμένου του κ. Γιάννη Αν. Νταλίπη στο φύλλο της 4ης Νοεμβρίου 2021. Το αναγκαία συνοπτικό κείμενο του επιστολογράφου σας είναι θεμελιωμένο σε γεγονότα και αψευδείς μαρτυρίες, πράγματα που οι αρνητές της στάσης του Ιωάννου Μεταξά παραβλέπουν και στρεβλώνουν.

Σε κάθε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μπαίνω στον πειρασμό να αναρωτηθώ πόσος τάχα από εκείνους, που έκτοτε κυβέρνησαν την χώρα, θα αντιμετώπιζαν με άρνηση την ιταμή πρόκληση των οκτώ εκατομμυρίων λογχών του Μουσολίνι. Η αυτοκτονία του Αλεξάνδρου Κορυζή, που διαδέχτηκε τον αποθανόντα Ι. Μεταξά, μαρτυρεί το τρομαχτικό βάρος του "Όχι", που είχε επωμιστεί ο κατασυκοφαντημένος προκάτοχός του. Εύγε στον κ. Γ. Δ. Νταλίπη.

Υμέτερος
Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλος
Χαλκίδα, 16 Νοεμβρίου 2016


Η επιστολή του κ. Ν.Δ. Τριανταφυλλόπουλου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (αν και ο ταχυδρομικός φάκελος φέρει σφραγίδα των ΕΛΤΑ Χαλκίδας στις 17 Νοεμβρίου 2021), έφτασε στα γραφεία της ΟΔΟΥ 3 μήνες μετά· στις...11 Φεβρουαρίου 2022! 


Σχετικά: 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/10/22

    Μήπως αντί για το Ταχυδρομεία τα ΕΛΤΑ να το αλλάξουν σε βραδυδρομεία....;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ