11.12.22

Δήμος Καστοριάς: έλλειψη συναίσθησης



Συνέβη και αυτό στην Καστοριά του 2022. Κανείς δεν θυμάται οτιδήποτε αντίστοιχο στο παρελθόν. Ούτε έχει καταγραφεί οτιδήποτε αντίστοιχο τουλάχιστον από την εποχή που η πόλη απέκτησε δίκτυο ύδρευσης στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα (και απαιτήθηκε να δηλωθούν οι ευχαριστίες προς τους ομογενείς της Νέας Υόρκης). 

Αλλά να που ήδη με μια ακόμη… πρωτοπορία, προβάλλεται ως δημιουργικό δημοτικό έργο ή έστω έργο της πανάκριβης ΔΕΥΑ Καστοριάς, η σύνδεση με πλαστικούς σωλήνες αποχέτευσης. Και ενώ ποτέ μια σύνδεση ιδιωτικής ή ακόμη περισσότερο δημόσιας δομής (πχ νοσοκομείου, σχολείων, διοικητηρίου, δικαστικού μεγάρου, δημοσίων υπηρεσιών, στρατοπέδων κοκ) δεν ήταν είδηση, αυτό δεν ισχύει πλέον. 

Αφού στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς, αναρτήθηκε φωτογραφία του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης κ. Πέτρου Τόσκου να... παρευρίσκεται στην διαδικασία ρουτίνας σύνδεσης του υπό κατασκευή νέου αστυνομικού μεγάρου της πόλης με το δίκτυο αποχέτευσης. Μεγάλο κατόρθωμα και άθλος. 

Με την φόρα και την απουσία διάκρισης που έχουν προσλάβει τα πράγματα στην Καστοριά, έστω κι’ αν αυτή η έλλειψη συναίσθησης δεν αφορά μόνο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καστοριάς, ούτε καν τον Δήμο Καστοριάς, αλλά σχεδόν όλους τους εκλεγμένους, σε επόμενο στάδιο διολίσθησης δεν αποκλείεται να αναρτηθεί και άλλη φωτογραφία. 

Συγκεκριμένα στην διάρκεια που τα πρώτα... απόβλητα των τουαλετών του νέου αστυνομικού μεγάρου, θα οδεύουν προς το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και θα περνούν κι’ αυτά στην αιωνιότητα.

* * *

ΔΕΥΑ Καστοριάς: «Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ επί το έργον, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή, Νίκου Έξαρχου, και του Προέδρου της Επιχείρησης, Πέτρου Τόσκου, για τη σύνδεση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου με τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων! Ο Δήμος Καστοριάς είναι στη διάθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την εγκατάσταση των υπηρεσιών στο νέο κτίριο το ταχύτερο δυνατόν!»

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Μαΐου 2022, αρ. φύλλου 1124.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/22

    Έχασαν τελείως τη μπάλα, με το ναρκισσισμό των φωτογραφιών και της δημοσιότητας. Τα likes έγιναν σεξουαλικός οργασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/22

      Θές να πείς σε τσόντα με Guest Star τον σταματωτά σε ρόλο Γκουσγκούνη;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/22

    Κύριε αστυνομικέ διευθυντά από όσο θυμάμαι από τον στρατό απαγορεύονται τα χέρια στα θυλάκια σε ενστόλους.....

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/12/22

    Άπαξ άπαντες οι σημερινοί εκλεγμένοι στον δήμο Καστοριάς, θα πρέπει να λάβουν την απάντηση στην κάλπη του Οκτωβρίου 2023. Να πάνε όλοι σπίτι τους, να ξεβρωμίσει πολιτικά ο τόπος από τις πολιτικές κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/12/22

      Παραιτήθηκε ο Εκτελεστικός. Νωρίς το θυμήθηκε. Πότε λέτε οι ανακοινώνεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/22

      Μπορειτε να διευκρινισετε ποιος ειναι ο εκτελεστικος και σε τι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/12/22

      Κοιτάξτε φωτογραφίες από λειτουργίες και πανηγύρια και θα καταλάβετε ποιος είναι ο εκτελεστικός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/12/22

      Είναι ένας πρώην, πλέον,καλοπληρωμενος υπάλληλος της Περιφέρειας χωρίς ουσιαστικές αρμοδιοτητες, ο οποιος προσπαθεί να στήσει ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Καστοριας αλλά δυσκολεύεται και ποσοτικά και ποιοτικά.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/12/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/12/22

      Μην βρίζεις τις κοπριές. Είναι χρήσιμες για τα χωράφια....

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ