19.3.23

Ατμός


ΟΔΟΣ εφημερία της Καστοριάς | Τέρνερ

[...] Σε κριτικά άρθρα της ΟΔΟΥ, υποστηρίχθηκε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μοιάζει να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Ότι όπως δείχνουν τα πράγματα από την Καστοριά, επιλέγει συνειδητά να κυβερνά την χώρα από την Αθήνα, με ένα διευθυντήριο. Σχολιάστηκε ακόμη ότι η συμπεριφορά του μεσοπρόθεσμα υπονομεύει την απήχηση των δημοκρατικών κομμάτων στους ψηφοφόρους. 

Βροχή, ατμός και ταχύτητα

ΟΔΟΣ 9.3.2023 | 1165


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/23

    Ο πρωθυπουργός έχει πολύ καλή επαφή με την πραγματικότητα. Ξέρει ότι για την Καστοριά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Η έδρα είναι εξασφαλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/23

      Η έδρα στην Καστοριά ΔΕΝ είναι εξασφαλισμένη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/23

    Αν υπάρχει κάποια περιοχή εκτός Αθηνών που ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος, αυτή η περιοχή είναι η Καστοριά. Ας μη ξεχνάμε ότι επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη είναι η κ. Αντωνίου. Τέτοια πρόσβαση προς τον πρωθυπουργό έχουν μόνο οι υπουργοί.

    Η κατάσταση στην Καστοριά οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο αλλά όχι σε έλλειψη ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/23

    "Νέο πιάνο με παρέμβαση Τζηκαλάγια" ανακοίνωσε ο Ζήσης. Δηλαδή θέλει να μας πεί ότι αν αυτός δεν είχε δόντι στην Βουλή τα παιδιά στο μουσικό σχολείο δεν θα είχαν πιάνο. Είδατε γονείς τι κάνει ο Ζήσης για τα παιδιά σας; Μπράβο Ζήση, και σε ανώτερα. Άξιος για βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν.
    arkadaşlar iyidir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/3/23

      Μάγκας ο Ζήσης. Με ξένα κόλλυβα είναι τρεις μέρες στις εφημερίδες. Ελπίζω μετά τις εκλογές εμείς να τρώμε κόλλυβα στην βουλευτική κηδεία μερικών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/3/23

      Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων υπάρχει για να κάνει τα ρουσφέτια του Ζήση και της Μαρίας; Σε ένα σοβαρό κράτος θα υπήρχε επέμβαση εισαγγελέα, ενώ στο Γιουνανιστάν καμαρώνουμε με τα ρουσφέτια. Αχ ρε Κεμάλ, γιατί δεν έμεινες στην Θεσσαλονίκη να μας εκσυγχρονίσεις.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/23

    Βγήκε και η διευθύντρια να ευχαριστήσει τον ευεργέτη λες και το πλήρωσε από την τσέπη του. Καημένα παιδάκια, το [....] που παίζεται στην πλάτη σας. Και αυτοί οι [....] δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/23

      Αυτό λέγεται προστασία ανηλίκων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/23

      Μπράβο στην κυρία. Αυτό θα πεί αγωγή παιδιών. Να είσαι ευγνώμων για τα ρουσφέτια.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ