2.4.08

ΟΔΟΣ: Παραδοσιακή αβγατή

Ευτυχώς που έφθασαν (και πέρασαν) οι Αποκριές και άρχισε να φεύγει ο χειμώνας, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις εστίασης (καφετέριες κοκ) της νότιας παραλίας να καθαρίσουν επιτέλους παραλίμνια πεζοδρόμια από τα μισοκατεστραμμένα και ρυπαρά έπιπλα των μαγαζιών τους, προκειμένου να ... «αναπτύξουν» τα μυριάδες τραπεζοκαθίσματά τους κάτω από τις ακαλαίσθητες (ως αθροιστικό αισθητικό σύνολο) για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό, να υπηρετήσουν τον… τουρισμό και να συμβάλλουν στην… καταπολέμηση της ανεργίας.
Διότι μέχρι πριν ελάχιστες μέρες, η κατάσταση στα πεζοδρόμια της παραλίας ήταν αφόρητη. Από τα σκουπίδια, τα χαλασμένα και επικίνδυνα έπιπλα και σκεύη. Κάτω από τις μύτες και υπό την προστασία της παγερής αδιαφορίας των δημοτικών αρμοδίων, που δεν φαίνεται να ενοχλούνται διόλου από το γεγονός πως μερικοί από τους επιχειρηματίες, μετέτρεψαν την παραλία σε σκουπιδότοπο.
Κοκτέϊλ αναβίωσης της παραδοσιακής αβγατής, με ολίγη ασυδοσία, και ανικανότητα. Πού να προλάβουν οι άνθρωποι..
[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13.3.2008]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ