11.9.16

Είπαν:

Σίγουρα περνάμε μια πολύπλευρη κρίση σαν κοινωνία. Για μένα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι κακοί πολιτικοί και οι κακοί δημοσιογράφοι. Ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για δημοσιογράφους τα πράγματα έχουν χειροτερέψει.
Και απ΄ ό,τι λένε έγκυροι αναλυτές, αυτά τα φαινόμενα έχουν εξαπλωθεί σ΄ όλα τα μήκη και πλάτη του σύγχρονου κόσμου. Τέτοιοι δημοσιογράφοι που δυστυχώς στοχοποιούν ένα δημόσιο πρόσωπο για ίδιον όφελος, υπάρχουν παντού. Και έχουν το δόγμα ότι “είδηση δεν είναι η αλήθεια αλλά αυτό που παρουσιάζουν σαν είδηση”, χωρίς να ενδιαφέρονται για το κακό που μπορούν να προκαλέσουν στην δημόσια ζωή του τόπου.
Γεώργιος Παπαδόπουλος
πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Καστοριάς


Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υπέδειξε στους δημοσιογράφους τις θέσεις που πρέπει να καταλαμβάνουν κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς «για να εξαλειφθεί η απαράδεκτη εικόνα με το σμήνος των φωτορεπόρτερς να περιφέρει τα μικρόφωνα και τις κάμερες από ομιλούντα σε ομιλούντα δημοτικό σύμβουλο, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους» όπως είπε.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Απριλίου 2016, αρ. φύλλου 831

Σχετικά:
ΟΔΟΣ: «Τι άραγε συμβαίνει στην Καστοριά»;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/9/16

    Επιτέλους! Από τις πιο λεβέντικες πράξεις που έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ