3.12.19

Δήλωση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς



Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και την κοινωνία του Ν. Καστοριάς, συμμετείχα στην διαδικασία αξιολόγησης για την θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς. Η τελική απόφαση είναι θετική στο πρόσωπό μου.
Θεωρώ ότι η επιστημονική μου κατάρτιση, η πολύχρονη και πολύπλευρη επαγγελματική μου διαδρομή και γενικότερα η κοινωνική μου παρουσία αποτελούν εχέγγυα για το έργο που καλούμαι να προσφέρω. Οι τομείς της δημόσιας υγείας, της παιδείας και της κοινωνικής πρόνοιας, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες που στηρίζεται η εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης κοινωνίας και καθορίζουν το πολιτισμικό της επίπεδο. Στόχος μου είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και η ποιοτική εξυπηρέτηση όλων, αδιακρίτως, των ασθενών και των οικείων τους. Μαζί με την οργάνωση των οικονομικών και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών πληροφορικής, αποτελούν τους βασικούς άξονες της πολιτικής της νέας κυβέρνησης και είναι η μεγάλη πρόκληση που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Στην προσπάθεια μου αυτή, επιθυμώ να έχω στενή και αποτελεσματική συνεργασία με τους θεσμικούς παράγοντες, τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα MΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά. Θα βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που έχουν αποδείξει ότι σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, σέβονται και τιμούν το λειτούργημα τους με υπευθυνότητα, συνέπεια και ανθρωπιά. Ευχαριστώ δημόσια τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, τον υπουργό υγείας κ. Κικίλια και τον βουλευτή Καστοριάς κ. Τζηκαλάγια, που μου εμπιστεύτηκαν το έργο αυτό και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις μου για να δικαιώσω αυτή την απόφαση τους.

Γρηγόρης Ι. Χάτσιος


■ Σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Χάτσιου, η βουλευτής Καστοριάς του ΣυΡιζΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από ότι φαίνεται έχουμε αλλαγή του διοικητή στο νοσοκομείο Καστοριάς. Ο μέχρι σήμερα διοικητής του νοσοκομείου κ. Βασίλης Αντωνιάδης δεν είναι αρεστός στη ΝΔ, παρά τα δημόσια συγχαρητήρια που του είχαν δώσει για το νοικοκύρεμα του νοσοκομείου μας τόσο η ΝΟΔΕ όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης, σε επίσκεψή του στην Καστοριά, καθώς το μόνο βέβαιο είναι πως ο κ. Αντωνιάδης αναβάθμισε το νοσοκομείο μας σε ένα από τα καλύτερα επαρχιακά νοσοκομεία, παρόλο που το παρέλαβε με δυσεπίλυτα προβλήματα. Κατάφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του να αποσπάσει το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας μας. Η σημερινή κυβέρνηση πιστή στο δόγμα των ημετέρων επιλέγει για τη θέση του διοικητή, τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο, εκπαιδευτή πληροφορικής και κουμπάρο του βουλευτή της ΝΔ κ. Τζηκαλάγια, ο οποίος δεν έχει καμία γνώση για τον χώρο της υγείας. Του εύχομαι καλή επιτυχία , οφείλω όμως να εκφράσω την ανησυχία μου για την διάλυση της προσπάθειας που έγινε στο χώρο της δημόσιας υγείας στην Καστοριά καθώς το βιογραφικό μιας άριστης κουμπαριάς δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ