25.3.20

4




«Λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα μ' ενημέρωσαν για έναν θάνατο μιας νεαρής συμπολίτισσάς μας», δήλωσε ο κ. Τσιόδρας στις 18:00!

* * *

Νεκρή 41χρονη μητέρα τριών παιδιών

Η 41χρονη μητέρα τριών παιδιών εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της στα Κορέστεια.

Στην περιοχή μας καταγράφηκε το νεαρότερο κρούσμα κορωνοϊού στην χώρα. Πρόκειται για μία 41χρονη μητέρα η οποία αποτελεί το 20ο θύμα στη χώρα.

Η τραγική ιστορία γράφτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Μαρτίου στον Γάβρο, όταν η 41χρονη, μητέρα τριών παιδιών εμφάνισε υψηλό πυρετό και έντονη δύσπνοια. Οι δικοί της ειδοποίησαν ασθενοφόρο ωστόσο η γυναίκα κατέληξε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από άσθμα. Ο σύζυγος της τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Για την περίπτωση της 41χρονης ρωτήθηκε ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας στη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης και υποστήριξε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, χωρίς ακόμη να το έχει... επιβεβαιώσει, η γυναίκα είχε παρελθόν με το αναπνευστικό της.

Η 41χρονη είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στον νομό Καστοριάς, ενώ τα κρούσματα ανήλθαν στα 28.

Ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, κ. Δημήτρης Σαββοπουλος , επιβεβαιώνει το γεγονός του θανάτου, στην περιοχή της Καστοριάς φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού, τονίζοντας την ανάγκη για στήριξη του νοσοκομείου της περιοχής. Ο νόμος των 42 χιλιάδων κατοίκων έχει επιβεβαιωμένα 28 κρούσματα και ο φόβος για περαιτέρω διασποράς είναι μεγάλος.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/20

    Ο εθνικός [....] βούρκωσε για τους 95χρονους που κινδυνεύουν, σήμερα έριξε το φταίξιμο στην 40 χρονη που ο ΕΟΔΥ της ζήτησε να κάτσει σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/20

    Καλά το λέει ο Νώντας στον χαρτοκόπτη του πως ο Σ.Τσιόδρας βαδίζει προς τον τόπο του μαρτυρίου του! Ξέρετε, κ. σχολιαστές, η συγκίνηση είναι κάτι αυθόρμητο και δεν ελέγχεται, δεν συγκινούμαστε όποτε θέλουμε ή όποτε θέλουν κάποιοι. Όχι και να κατηγορείται γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ