30.11.20

«Τεράστια προσπάθεια»

«Συστηματικές και συνεχείς εργασίες κοπής χόρτου και περιποίησης του πρασίνου σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους από το Δήμο Καστοριάς. Εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζονται καθημερινά, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περιοχή της πόλης οι κοπές των χόρτων και η περιποίηση του πρασίνου των κοινόχρηστων δημοτικών χώρων. 

Παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Λίτσκας καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια, ακόμη και με προσωπική πολύωρη εργασία χορτοκοπής, για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και του Δήμου. 

Οι κοπές χόρτων θα συνεχιστούν συστηματικά και με αμείωτους ρυθμούς σε όλες τις περιοχές, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι ανάλογες εργασίες στα δημοτικά σχολεία ενόψει της επανεκκίνησης των μαθημάτων». 

Δελτίο τύπου του Δήμου Καστοριάς


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Μαΐου 2020, αρ. φύλλου 1032



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/11/20

    Για ναμην είμεθα ισοπεδωτικοί,εύγε στον Δήμο Καστοριάς που πράττει το αυτονόητο. Όμως,αυτά είναι δευτερεύοντα. Θα άξιζαν πραγματικά εύγε εάν διενεργούνταν και δενδροφυτεύσεις και αναδασώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/20

    Ο Δήμος μπορεί να βάλει αγελάδες, να τις ταΐζει γκαζόν και το γάλα από το άρμεγμα να το μοιράζει σε απορες οικογένειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/20

    Μόνον να μην βγούν στέρφες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ