7.11.22

ΟΔΟΣ: «Εμπράκτως»


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Στην φωτογραφία ο κ. Κορεντσίδη
«στέλνοντας εμπράκτως το δικό του μήνυμα» 

«Με χαρά αγκάλιασε ο δήμαρχος Καστοριάς Γ. Κορεντσίδης την πρωτοβουλία δεντροφύτευσης, στέλνοντας εμπράκτως το δικό του μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής» –αναφέρει δελτίο τύπου του δήμου Καστοριάς για την εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το εθνικό κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στον αύλειο χώρο του πρότυπου, του 2ου λυκείου και του μουσικού σχολείου Καστοριάς. 

«Θέλοντας να δώσει το παράδειγμα στους μαθητές» –συνεχίζει το δελτίο τύπου– «ο δήμαρχος ευχαρίστως αποδέχθηκε την πρόσκληση του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης Θόδωρου Μαρδίρη, να φυτέψει το πρώτο δενδρύλλιο της δράσης, με την ευχή η προστασία του περιβάλλοντος να "ριζώσει" και να γίνει βίωμα στη νέα γενιά».

Στην φωτογραφία ο κ. Κορεντσίδης «στέλνοντας εμπράκτως το δικό του μήνυμα» στην εκδήλωση του ευρωπαϊκού βεβαίως προγράμματος δενδροφύτευσης Life Terra.  Κάτω, δύο μόνο από τις πολλές σχετικές αποφάσεις.

* * *


33.945,00 € για την κοπή - κλάδεμα επικίνδυνων δένδρων


Εγκρίνουμε τη δαπάνη εργασίες κοπής - κλαδέματος επικίνδυνων δένδρων και διαθέτουμε πίστωση ύψους είκοσι τρεις χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα τέσσερα ευρώ ευρώ (23.994,00 €) και εννέα χιλιάδες εννιακόσια πενήντα ένα ευρώ ευρώ (9.951,00 €) για την πληρωμή της δαπάνης.
01.12.2020 & 04.03.2021

Ο ΔΙΑΤΑΚΤΗΣ
ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Απριλίου 2022, αρ. φύλλου 1120.





9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/22

    Από την μιά σελφι με δενδρακι στο χέρι και από την άλλη έργο για περιβαλλοντικο έγκλημα στην Νοτια παραλία. Τα φιλαράκια της Νότιας θέλουν περισσότερα τραπέζια και τα δένδρα εμποδίζουν την εξάπλωση της επιχείρησης. Άσε που μαζεύονται και τα πουλιά και βομβαρδίζουν τους πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/22

    2.200.000€ για άσφαλτο και λάμπες στην μικρή γυρολιμνιά από την πλαζ μέχρι το ΝΟΚ, για κάντε την διαίρεση και βρείτε πόσο πάει το χιλιόμετρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργία Μυκωνιάτη [fb]7/11/22

    Τα δελτία τύπου του Δήμου συνεχίζουν να διατηρούν δημοσιογραφικό ύφος, με γυναικείο άρωμα αγορασμένο από Εορδαία μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/11/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/22

    Εμένα μου αρέσει αυτό το "διατάκτης". Μου θυμίζει άλλες εποχές από τα παιδικά μου χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/22

    Να έχετε κατανόηση, έτσι χτίζεις [....] για τις εξορμήσεις με τον [....] και για καβάντζα, είναι δύσκολες οι μέρες, μη κοιτάτε εσείς που είστε στον αφρό, [....] άνεργο [....] και μαζί του όλα τα τριγύρω αγγελάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ