11.12.10

ΟΔΟΣ: Πολι[τι]κή κατάψυξη

Σε πολική κατάψυξη επιμένει να κρατάει από τα μέσα του καλοκαιριού –τουλάχιστον- ο Δήμος Καστοριάς την εξωτερική ατμόσφαιρα στον παραλίμνιο δρόμο προς την Σπηλιά του Δράκου. Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό πίνακα που δεσπόζει πάνω από τον δρόμο, η θερμοκρασία από το κατακαλόκαιρο κιόλας μέχρι σήμερα, κυμαίνεται όλο το μερόνυχτο αποκλειστικά μεταξύ των -45 έως -50 βαθμών Κελσίου. Kαι… αρνείται να προσαρμοστεί στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, η πληροφορία για την ώρα, είναι μόνιμα λανθασμένη.
Τι να πει κανείς; Δίπλα στις λακούβες των δρόμων και τα σαθρά πεζοδρόμια, με τέτοια ζωντανή και διαρκή δυσφήμηση για την πόλη (από τις πολλαπλές παραλείψεις των απερχόμενων) είναι να απορεί κανείς πώς οι αντιδήμαρχοι που ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κ. Λιάντση στις πρόσφατες εκλογές, με το βάρος της φθοράς που μετατόπισαν στην «Νέα Πόλη» δεν καταπόντισαν ακόμη περισσότερο τον δημοτικό συνδυασμό. Που συνδύαζε την πείρα με το μεράκι.
Αν δεν μπορούν να «κουρδίσουν» ένα ηλεκτρονικό ρολόϊ και να επανορθώσουν ένα θερμόμετρο επί τόσους μήνες, φανταστείτε τα βαρίδια που ζώστηκε ο κ. Κ. Λιάντσης. Ο οποίος ψάχνει αλλού για αλλού τους λόγους που έχασε από τον κ. Εμ. Χατζσυμεωνίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ