11.5.21

ΟΔΟΣ: Πίσω


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 1.10.2020 | 1048


Σε εποχή του 21ου αιώνα, που η δημοτική αρχή Ι. Κορεντσίδη μετεκλογικά, τόσο πολύ κατηγόρησε για ανικανότητα την προηγούμενη δημοτική αρχή Α. Αγγελή, υποχρεώνει τους υπηκόους της, να γυρίσουν πίσω ως 40-50 χρόνια που πρωτοεμφανίστηκαν οι κάδοι στην Καστοριά, εν μέσω πανδημίας covid-19.



ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ  μιας χρήσιμης (καθόλου όμως τελικά χρηστικής) προμήθειάς του, ο Δήμος Καστοριάς, με την δημοτική του αρχή του γνωστού πια σλόγκαν «το είπαμε, το κάναμε» και τους συνωστισμένους συμβούλους, προχώρησε πρόσφατα, στην αγορά πολλών νέων κάδων απορριμμάτων. Τους τοποθέτησε σε δρόμους και ξέφωτα δημόσιων χώρων της πόλης. Για την εξυπηρέτηση των νοικοκυριών, καταστημάτων και επιχειρήσεων σε αντικατάσταση άλλων που είχαν καταστραφεί ή παλιώσει. Όπως και την ενίσχυση των υποδομών σε άλλες περιπτώσεις. 

Ως εδώ όλα καλά. Ο αντιδήμαρχος επί της καθαριότητας κ. Θεόδωρος Λιάμης προέρχεται από τον πραγματικό κόσμο των ανθρώπων που εργάζονται στην επιχείρησή τους για να εξασφαλίσουν τον βιοπορισμό τους. Δεν προήλθε από τα γρανάζια του παρασκηνίου. Όπως μερικοί, και σαν κάποιους που κρύβονται. Οπότε είναι φυσικό στα καθήκοντά του να θέλει να πετύχει και να έχει στόχους. Για τους κάδους πάντως δεν είναι γνωστό ποιος έχει την πολιτική και ουσιαστική ευθύνη. Μην είναι ο ίδιος ο αντιδήμαρχος; Μην είναι ο αντιπρόεδρος της ΔιΑΔυΜα και δήμαρχος Καστοριάς; Μήπως κάποιος από την ομάδα κρούσης των συμβούλων;

Πάντως το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, γνωρίζει από εργασία, διακρίνεται, τουλάχιστον στον τομέα της καθαριότητας. Αν και η Καστοριά ποτέ δεν ήταν ούτε θα γίνει η καθαρότερη πόλη όπως πολυδιαφημίζεται, τουλάχιστον η αντιδημαρχία καθαριότητας, τα καταφέρνει σχετικά καλά. Όχι μόνο τώρα αλλά και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και ατέλειες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο τομέας της καθαριότητας, δεν τα καταφέρνει άσχημα. Από χρόνια τώρα. 

Χρειάζεται απλά η Καστοριά, να εκλέγει ανθρώπους που δεν φοβούνται την εργασία. Δεν χρειάζεται αχυράνθρωπους. Yes man οικονομικών και άλλων συμφερόντων. Αν και περιορισμένος αριθμός, ευτυχώς έχουν εκλεγεί και κάποιοι από τους ανθρώπους της δράσης στην σημερινή δημοτική κατάσταση. Σε πλειοψηφία και μειοψηφίες. 

Χρειάζεται όμως να διαθέτει και εργατικό προσωπικό. Και συνεπώς, οι καλές επιδόσεις των αντιδημάρχων καθαριότητας, οφείλεται εξ ίσου, αν όχι κυρίως στους εργάτες και υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς. Αυτών που εργάζονται δηλαδή. Διότι και εκεί ακούγονται να υπάρχουν διάφορα θέματα.

Οπότε το δελτίο τύπου της προηγούμενης εβδομάδας εκ μέρους του Συλλόγου των Υπαλλήλων του Δήμου με προσωπικές καταγγελίες για συμπεριφορές του ίδιου του αντιδημάρχου Καστοριάς, δεν έχουν θέση. Ούτε αρμόζουν. Η πτωχή χρήση του ελληνικού λεξιλογίου, διανθισμένη με αγοραίες εκφράσεις, σε συνδυασμό με αυταρχικές συμπεριφορές και προσπάθεια εκφοβισμού δεν δικαιολογούνται σε καμμιά περίπτωση και με καμμία αφορμή. Εφ’ όσον αληθεύουν —άλλωστε δεν διαψεύστηκαν— όλα αυτά, πρόκειται για σοβαρό φάουλ.


* * *



ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς | Κάδοι απορριμμάτων Δήμου Καστοριάς

Αριστερά, ο παλαιός κάδος απορριμμάτων της δημαρχίας Αγγελή, με μηχανισμό ανύψωσης του καπακιού που να μη απαιτεί την φυσική επαφή. Δεξιά, ο πρόσφατα τοποθετημένος νέος κάδος απορριμμάτων της δημαρχίας Κορεντσίδη, που σε εποχή πανδημίας είναι χωρίς μηχανισμό ανύψωσης του καπακιού. Φέρει βέβαια καταγεγραμμένη ημερομηνία. Πίσω, η πινακίδα της ελεγχόμενης στάθμευσης της δημαρχίας Παπουλίδη. Πιο πίσω δεν διακρίνεται κάτι άλλο. Προς το παρόν.

* * *


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ, δεν είναι έκπληξη. Ήδη από μήνες προηγουμένως έχουν σχολιαστεί από τις στήλες της εφημερίδας απαντήσεις του ίδιου του δημάρχου Καστοριάς, σε μια ακόμη αμείλικτη συνέντευξή του. Καθόλου αινιγματικές απαντήσεις, αλλά οπωσδήποτε —για τα δημοτικά ήθη της Καστοριάς— παρεξηγήσιμες. Δηλώσεις του σε βάρος των δημοτικών υπαλλήλων. Με απειλητικό τόνο μάλιστα (*). Κάποτε οι μπόσηδες στα εργαστήρια της γούνας, κάπως έτσι διακρίνονταν. Καρότο και μαστίγιο. 

Η πολιτική αλαζονεία δεν έχει θέση στον δημόσιο βίο. Οι δημοτικοί υπάλληλοι και τότε, σφύριξαν αδιάφορα. Αν και δεν ήταν η πρώτη αφορμή για alert σε σχέση με τις τοποθετήσεις του δημάρχου σε ζητήματα που άπτονται της αξιοπρέπειας των εργαζόμενων στον Δήμο Καστοριάς. Και της προστασίας των δικαιωμάτων τους. Που πρέπει να είναι δεδομένη και εγγυημένη.

Όπως όμως πληροφορούνται τώρα οι δημότες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, δήλωσε στους υπαλλήλους της καθαριότητας ότι γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων ["εδώ"]. Αλλά και μεταξύ άλλων πολλών καταγγελιών πληροφορούνται οι δημότες ότι επικρατεί κλίμα αδικιών, παραβιάσεων της εργατικής νομοθεσίας, αλόγιστης χρήσης των μέσων και του εξοπλισμού του αμαξοστασίου, από τον ίδιο και τους «περί αυτόν», αδιαφορώντας για τη σωστή, ασφαλή και νόμιμη χρήση τους, παρεμβάσεις στο περιβάλλον, χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις –προφανώς εδώ περιλαμβάνεται η "περιποίηση" των δένδρων ["εδώ"]. 

Αλλά και (το χειρότερο) πληροφορούνται ότι οι πάμπολλες παραστάσεις τους προς τον δήμαρχο για το συγκεκριμένο θέμα, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Πολύ πρόσφατα μάλιστα κυκλοφορεί εν είδει ανεκδότου η φήμη ότι κάποιος, στο ύψιστο κλιμάκιο του δημοτικού θρόνου —ο νοών νοήτω— δήλωσε ότι αυτός έχει [….]. Αλήθεια ή όχι, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


Χρειάζεται απλά η Καστοριά, να εκλέγει ανθρώπους που δεν φοβούνται την εργασία. Δεν χρειάζεται αχυράνθρωπους. Yes man οικονομικών και άλλων συμφερόντων. Αν και περιορισμένος αριθμός, ευτυχώς έχουν εκλεγεί και κάποιοι από τους ανθρώπους της δράσης στην σημερινή δημοτική κατάσταση. Σε πλειοψηφία και μειοψηφίες. 





ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ο σύμβουλος του δημάρχου, μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ που του απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια για την ομολογία απραξίας και την επιστολή της περασμένης εβδομάδας για επίσκεψη με το έτσι θέλω, επειγόντως στον Πρωθυπουργό, που κανείς δεν έμαθε σε ποια καλάθια κατέληξε ["εδώ"], εγκρίνει ή όχι τα στοιχεία εργασιακού μεσαίωνα που διαφαίνονται στον Δήμο Καστοριάς. 

Γι’ αυτό μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο συμπτώσεων, η προμήθεια κάδων απορριμμάτων, που είναι μια απόλυτα συνηθισμένη διαδικασία σε όλες τις δημοτικές αρχές παντού σε όλον τον κόσμο, θα περνούσε κανονικά και προφανώς απαρατήρητη. 

Το «προφανώς» δικαιολογείται από το γεγονός, ότι δεν θεωρούν απαραίτητο όλες οι δημοτικές αρχές που προχωρούν σε προμήθειες κάδων να αναγράφουν στην πρόσοψη των κάδων το Σωτήριο Έτος της αγοράς τους, ώστε έτσι να διευκολύνεται ο συσχετισμός με την δημοτική αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο, που επί της θητείας του έκανε το μέγιστο έργο αγοράς κάδων. Μεγαλεία. 

Βασικά δηλαδή, προτιμούν να αγοράζουν κάδους με άλλα πιο πρακτικά πρόσθετα εξαρτήματα. Προτιμούν μηχανισμούς για τους κάδους αντί της αναγραφής της χρονιάς που έγινε ο άθλος. Επιλέγουν δηλαδή π.χ. να υπάρχουν συνοπτικές πληροφορίες χρήσης ή να έχουν πεντάλ φυσικά —τι άλλο—ή κάποιο μηχανισμό ανύψωσης του καπακιού που να μη απαιτεί την φυσική επαφή. 

Όλα αυτά όμως, με την δημοτική αρχή του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη που σύμφωνα και με την συντριπτική πλειοψηφία των ανεξάρτητων και αντικειμενικών, ανιδιοτελών τοπικών μέσων ενημέρωσης είναι η καλύτερη ever, ανήκουν στο παρελθόν. Όπως και οι κάδοι που προμηθεύτηκαν. Διότι πίσω ολοταχώς στο παρελθόν γύρισαν την Καστοριά οι νέοι κάδοι χωρίς πεντάλ. 

Κανείς δεν σχολίασε τα γεγονότα αυτά με την ανάλογη έκταση. Ούτε για τον πόλεμο που έχουν ανοίξει με τους εργαζόμενους, αλλά ούτε καν ότι αγόρασαν κάδους που δεν είναι ασφαλείς για την δημόσια υγεία. 

Η Καστοριά, ο «top παγκόσμιος τουριστικός προορισμός», επίσης η «Kastoria, covid-free zone», που σκανδαλωδώς ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στις αρχές του καλοκαιριού για διαφημίσεις ["εδώ"], για να είναι έρημη και σκοτεινή από τις 9 το βράδυ, τώρα ξόδεψε και χιλιάδες ευρώ για κάδους μόνο με καπάκι. 

Δεν είναι απλά ότι αναγράφεται ένα μεγάλο και ευανάγνωστο 2020 στους νέους κάδους ώστε να μην καταλείπεται καμιά αμφιβολία για την πολιτική πατρότητα του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη με τους προσωπικούς συμβούλους του, επί του μεγάλου αυτού δημοτικού κατορθώματος. Αλλά είναι κάδοι, χωρίς πεντάλ ή άλλο μηχανισμό ανύψωσης πρακτικού και ασφαλούς ανοίγματος. Εκτός κι αν τοποθετηθεί… οπτική ίνα ή ανιχνευτής κίνησης και με το που πλησιάζει κανείς, να ανασηκώνεται το καπάκι. Από μόνο του. Κάτι τέτοιο όμως, μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα της ευτυχισμένης Καστοριάς και των χειροκροτητών.


* * *


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς | Οδός Μητροπόλεως Καστοριάς

Ούτε ένας (στην κυριολεξία) κάδος απορριμμάτων πεζοδρομίου δεν υπάρχει σε ολόκληρη την κεντρική αρτηρία της πόλης, την οδό Μητροπόλεως (αλλά και γενικά σχεδόν σε ολόκληρη την παλιά πόλη). Έχουν αφαιρεθεί όλοι, προφανώς με το σκεπτικό ότι αφού δεν κυκλοφορούν πεζοί στον «τοπ παγκόσμιο προορισμό», δεν χρειάζονται οι κάδοι. 


* * *


ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ, έχει μια ακόμη πατέντα. Σε εποχή όπως στον 21ο αιώνα η δημοτική αρχή, που μετεκλογικά τόσο πολύ κατηγόρησε για ανικανότητα την προηγούμενη, υποχρεώνει τους υπηκόους της, γυρνώντας τους πίσω ως 40-50 χρόνια που πρωτοεμφανίστηκαν οι κάδοι στην Καστοριά, εν μέσω πανδημίας covid-19, σε μια πόλη που δεν διαθέτει σε ολόκληρη την κεντρική οδό Μητροπόλεως, ούτε έναν κάδο απορριμμάτων πεζοδρομίου, αλλά και γενικά στο παλιό της κέντρο και σχεδόν παντού, να κάνουν τις εξής κινήσεις:

Να πλησιάζουν. Να αφήνουν κάτω τις σακούλες των απορριμμάτων τους. Να ανοίγουν (αν φθάνουν στο ύψος) το καπάκι γέρνοντας το προς τα πίσω (εάν το φθάνουν κι’ αυτό). Να ξαναπιάνουν τις σακούλες. Να τις ρίπτουν στο εσωτερικό. Και εν τέλει να πιάνουν εκ νέου με τα χέρια τους πάντα το καπάκι και να το ξανακλείνουν. 

Στο τέλος δε να σκουπίζουν-απολυμαίνουν τα χέρια και να μην ξέρουν πού ακριβώς να απορρίψουν το υγρό ή στεγνό μαντήλι. Θα τονωθεί έτσι και η εγχώρια αγορά αφού τα super θα πωλούν μαζικά χαρτομάντηλα, και τα άλλα καταστήματα είδη ορθοπαιδικά, τα φαρμακεία αντισηπτικά κ.ο.κ. 

Απομένει να διαπιστωθεί ως πότε τα λιγοστά πια likes και μπράβο που θάμπωσαν τόσο πολύ την δημοτική αρχή, ώστε μέσα σε ένα χρόνο να έχει τόσο καθεστωτική εικόνα όση χρειάζεται για να απειλεί τους δημοτικούς υπαλλήλους, θα συνεχίσουν να τους πείθουν ότι «τα είπαμε, τα κάναμε» . Μην τα λουστούν όμως πιο σύντομα ακόμη και απ’ ό,τι οι προκάτοχοί τους. 



(*)14.7.2020 Ιωάννης Κορεντσίδης: «Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου, που είτε δεν θέλουν να δουλέψουν, είτε δεν θέλουν να συνεργαστούν, ή υπάρχει κάτι άλλο. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και για τους υπαλλήλους». 


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 1 Οκτωβρίου 2020, αρ. φύλλου 1048





* * *

«Γιατί δεν ξέρω και πολλές εταιρείες που να μην έχουν έστω και ένα τόσο δα ίχνος στο διαδίκτυο, αλλά να απολαμβάνουν 11.500 € για τοποθέτηση και επιτήρηση κάδων του δήμου Καστοριάς, ή ιδιοκτήτης επιχείρησης να φέρει εντελώς τυχαία ίδιο επώνυμο μ’ εκείνο εκ των αντιδημάρχων...» 



* * *

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/5/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/21

    [....] Ας πάει να πάρει καμία ιδέα για τη διαχείριση ενός δήμου από τον κύριο Κεπαπτσόγλου, πραγματικό δήμαρχο [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/5/21

    Από τσαμπουκαλίκι της δεκαετία του 70 πάνε καλά. Μην γυρίσουμε και εμείς στην ίδια δεκαετία όπου η αντίδραση δεν ήταν μόνο λεκτική άλλα και χειρωνακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/5/21

    Δηλαδή ο Λιάμης είναι καλυτερος προπονητής από τον Λίτσκα (επί Αγγελή) στην καθαριότητα....;;;;;; Οι υπάλληλοι παραμένουν οι ίδιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/21

    Ο Αντιδήμαρχος επί 2,5 χρόνια της αποτυχημένης Δημοτικης Αρχής Αγγελή ονόματι Κωτούλας Δημήτρης, είναι Ειδικός Συνεργάτης του Κορεντσιδη;;; Αληθεύει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο;;; Ισχύει;;; Υπάρχει κάποιο έγγραφο στη Διαύγεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/5/21

    Ο Λιάμης έχει δικό του αμάξι ?? Γιατί κυκλοφορεί μέρα - νύχτα με το υπηρεσιακό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/21

      Έχει ένα παλιό Mitsubishi Gold μπλε. Κι ο Γιάνης έχει μια ασημένια BMW στο υπόγειο της Σκαπερδειου. Ο Διονύσης κυκλοφορεί με ένα σαράβαλο αγροτικό του Δήμου, αλλά έχει και σοφέρ από τον Αποσκεπο... Τα Δημοτικά αυτοκίνητα έχουν τζάμπα βενζίνη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/21

      Όπως κι ο Πέτρος κυκλοφορεί 16 ώρες το 24ωρο με ένα λευκό Atos με πληρωμένες βενζίνες από το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/5/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/5/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/5/21

      Το άδειο στομάχι προειδοποιεί
      Το άδειο μυαλό... όχι
      ΤΤο άδειο στομάχι προειδοποιεί
      Το άδειο μυαλό... όχι
      [....] μέχρι χθες δεν είχατε βενζίνη να βάλετε στο αυτοκίνητο σας ... [....]

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/5/21

      Με Atos κυκλοφορεί o Πέτρος; Με απογοήτευσε. Σαν [....] εβδόμης κατηγορίας. Τέτοια [....] αξίζει τουλάχιστον μερσεντάρα.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/5/21

      Δεν ήξερα ότι οι εκφράσεις [....] εβδόμης κατηγορίας και [....] είναι ύβρις. Για όνομα του θεού που θα ανάκραζαν και κάποιοι κληρικοί.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/5/21

      Αγαπητέ συνφορουμίτη, η Οδός οφείλει και έναντι του νόμου να βάζει αυτήν την επεξηγηματική παράγραφο αλλά και να αφαιρεί λέξεις από τα σχόλια όταν κρίνει ότι αυτό δυνητικά μπορεί να της δημιουργήσει 'θέματα' με αρχές, ιδιώτες, κλπ.
      Δεν καλύπτω την Οδό αλλά καταλαβαίνω το διότι.
      Εγώ προσωπικά είμαι ευτυχής που υπάρχει και μπορούμε να καταγγέλουμε, εκφραζόμεθα, έστω και κάποιες φορές κουτσουρεμένα.
      Για αυτό ας είμεθα ελαστικοί και με κατανόηση. Αν μη τι άλλο η Οδός είναι το κνούτο κάθε παρατυπίας,αλαζονίας και έπαρσης της εκάστοτε τοπικής εξουσίας και όχι μόνον....
      Οδέ βάρα τους αλλύπητα.

      Ο Πρωτοσύγκελος Αλφόνσο

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/5/21

      Πάντως καλά κάνουν οι διαχειριστές της σελίδας, καθώς πολλά σχόλια είναι χαμηλού επιπέδου και χρήσουν λογοκρισίας.
      Θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην ανύψωση του δημόσιου σχολιασμού.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος14/5/21

      Χωρις να θέλω να ανοίξω συζήτηση πάνω στο θέμα σας ρωτάω. Χρήζουν λογοκρισίας οι εκφράσεις «μαλάκα ανόητε, αδερφή κλπ. πού χρησιμοποιούν μερικοί για να χαρακτηρίσουν άλλους συνφορουμίτες; Και να μην αναφέρω τις ρατσιστικές εκφράσεις μερικών. Ας λογοκριθούν πρώτα αυτές οι εκφράσεις και μετά συζητάμε για τις υπόλοιπες όπως «προσωπικότητα, φτωχομπινές, ανθρωπάκος κλπ.

      Διαγραφή
  7. Αυτονόητη επισήμανση:

    Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.

    Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωσή τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή.

    Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/5/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/5/21

    Πάντως πολλοί σχολιαστές φαίνεται να προέρχονται αν όχι από τη Μειοψηφία του Δήμου, τουλάχιστον από ψηφοφόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/21

      Οι σχολιαστές στην οδό που αυξάνονται κατακόρυφα είναι ψηφοφόροι της "ώρας για δούλεμα" αφού πηγαίνοντας στο σκαπέρδειο μέγαρο βρήκαν τις θύρες κλειστές. Με τους ενοίκους να κάνουν πως έχουν δουλειά. Αμειβόμενοι. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/5/21

      Χάχαχα.... Την πάτησαν σαν πρωτάρηδες οι ψηφοφόροι τους με τα ψέμματα τους.... Βρήκαν και αφορμή τον Covid 19 και αμπαρωθηκαν μέσα...

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ