12.11.22

Το πλοίο


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Kαι όλα αυτά διαχρονικά, όποιοι κι αν είναι. Νέα Δημοκρατία, ΣυΡιζΑ ή ΠαΣοΚ, οργανωμένα αδιάφοροι, εγκατέλειψαν την Καστοριά και τις τύχες του τόπου, στα—εκ του μηδενικού αποτελέσματος— λιγότερο ικανά, αν όχι ανίκανα χέρια, με την εξαίρεση να επιβεβαιώνεται συστηματικά στο Άργος Ορεστικό.

Το πλοίο

ΟΔΟΣ 29.9.2022 | 1142


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/22

    Οι άνθρωποι ασχολούνται με πιο σοβαρά πράγματα:
    https://www.in.gr/2022/11/12/greece/ypoklopes-ayta-einai-ta-38-onomata-tis-neas-listas-pou-feretai-na-parakolouthountan-ypourgoi-dimosiografoi-stelexi-tou-megarou-maksimou/

    Μεταξύ άλλων παρακολουθούσαν τις κολλητές της Μαρέβα, την Μαίη Ζαννή (πρώην γκόμενα του Μπακογιάννη και μετέπειτα ειδική σύμβουλο στη γενική γραμματεία πρωθυπουργού), έναν εστιάτορα κλπ.
    Τώρα θα μου πείτε, ο εστιάτορας κάτι θα ακούσει από τους παριστάμενους πολιτικούς, η πρώην γκόμενα μπορεί να κάνει καμμιά αγωγή για το εξώγαμο, οι φίλες της Μαρέβα μπορεί να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι σύζυγοι.
    Να μην ασχοληθούν οι υπηρεσίες του κράτους με τόσο σοβαρά θέματα για την εθνική ασφάλεια και να ασχοληθούν με την Καστοριά; Εδώ μέχρι και τον Μητροπολίτη παρακολουθούσαν για να ξέρουν κάθε πόσο λέει ¨Κύριε ελέησον".

    Με την Καστοριά ασχολούνται αυτοί που κάνουν σέλφι στα αμπέλια, τα μποστάνια και τα πανηγύρια και νομίζουν ότι επιτελούν κοινωνικό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/22

      Ο μπαγάσας ο Πούτιν τους έχει όλους φακελωμένους για να τους εκβιάζει. Έτσι κατάφερε να πάρει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, να τους πουλήσει αεροπλάνα, φρεγάτες και όπλα, να του δώσουν τα πετράλαια κλπ. κλπ.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ