23.1.23

Υπερφίαλες


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Γι’ αυτό χρήσιμο είναι να γνωρίζουν ότι από άποψη αεροπορικής κίνησης ο "Αριστοτέλης" της Καστοριάς είναι ερημίτης και μελαγχολικός ουραγός, μια άγονη γραμμή σε προβληματική περιοχή. Και ότι δεν βοηθά κανένα ο κυβερνητικός βουλευτής να καταφέρεται στους αμφισβητίες και όχι σε καθεαυτά τα γενικά προβλήματα.

Υπερφίαλες υποσχέσεις

ΟΔΟΣ 15.12.2022 | 1153


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/1/23

    Το "Αριστοτέλης" θα μπορούσε να είναι μία αεροπορική όαση για εταιρείες, αεροπορικές σχολές, ιδιώτες χειριστές και ιδιοκτήτες αεροσκαφών, εάν η εχθρική ΥΠΑ και οι [....] υπάλληλοι της δούλευαν για να εξυπηρετούν και όχι να παιδεύουν.

    Αρκετά χρόνια πρίν ως νόμιμος εκπρόσωπος της τοπικής αερολέσχης υπέβαλα γραπτή αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου στην ΥΠΑ για αδειοδότηση εγκατάστασης καυσίμου και διάθεσης αυτού. Η ΥΠΑ μας απάντησε μετά από 6 (!!!!!) μήνες.

    Υπέβαλα το ίδιο αίτημα γραπτώς στην Τουρκική ΥΠΑ εξηγώντας ότι εκπροσωπώ μία ελληνική αερολέσχη και θα ήθελα να δραστηριοποιηθώ σε τουρκικό αεροδρόμιο έχοντας δική μου εγκατάσταση καυσίμου και διάθεση. Η Τουρκική ΥΠΑ μου απάντησε σε 10 (!!!!) μέρες.

    Να καεί να καεί το μπουρντέλο η βουλή...

    Έρρωσθε Δημήτριος Αγιασοφίτης

    Υ.Γ Κύριε Μπαϊρακτάρη μου μην μου σβήσετε το μπορντέλο, σβήστε το [....] γιατί είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/23

      Εγώ βλέπω μεγιστάνες ρώσους με την γκόμενα να κατεβαίνουν από το Learjet στην Χρούπιστα,να πηγαίνουν στην Μητρόπολη για άφεση αμαρτιών, μετά για ψώνια στα μαγαζιά της Γράμμου και της Ερμού και τέλος για καφεδάκι στην Νότια. Πλημμύρα από ρούβλια. Συγγνώμη από δολάρια, τα ρούβλια είναι πουτινικά δεν τα θέλουμε.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ