23.4.23

The Voyage




[...] Oι αντιφατικές συγνώμες του, οι φθηνές δικαιολογίες για τις διαχρονικές ευθύνες, για τους σταθμάρχες κ.λπ., άρχισαν να θυμώνουν τους Έλληνες. Διότι βασικά είναι άπονες, αμετανόητες ανοικτίρμονες. Κάτι από το οποίο σε τοπικό επίπεδο εκφράστηκε και από τις ατυχείς αναρτήσεις του εδώ βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια. Που για να παρουσιάσει τις πιο βαρετές δραστηριότητές του, ισχυρίστηκε κατά λέξη «θρηνούμε μεν (τα 57 αθώα θύματα) αλλά η ζωή… συνεχίζεται». Και από την Μαρία Αντωνίου με τα προεκλογικά οργώματα εν ονόματι του πρωθυπουργικού γραφείου και τις διοργανώσεις της.

the Voyage

ΟΔΟΣ 23.2.2023 | 1167


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/4/23

    Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/23

    Η πολιτική στην Ελλάδα δεν διαφέρει από το ποδόσφαιρο. Μεταγραφές γίνονται στο ποδόσφαιρο, μεταγραφές και στην πολιτική. Και ήδη περάσαμε στο επόμενο στάδιο. Τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν αντικείμενο στοιχηματικών εταιρειών.

    https://www.tovima.gr/2023/04/23/politics/ekloges-2023-ti-provlepoun-oi-stoiximatikes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/23

    Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πολύ σίγουρος για την έδρα της Καστοριάς και να πιστεύει ότι θα πάρει την έδρα όποιον και να βάλει υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/23

    Τέτοιοι σας αξίζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ