3.6.22

Κομπάρσοι


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Το δημοσίευμα αναφερόταν συγκεκριμένα στην βεντέτα μεταξύ των κ.κ. Ζήση Τζηκαλάγια εκλεγμένου νυν βουλευτή Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία και της κ. Μαρίας Αντωνίου, τέως βουλευτή Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία. Την οποία ο πρωθυπουργός είχε την μη κατανοητή έμπνευση να τοποθετήσει ως υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Πιθανώς με κάποια μετάταξη ή απόσπαση χάρη στην ιδιότητά της ως υπαλλήλου του δημοσίου τομέα, κανείς δεν θα μάθει ποτέ.

Κομπάρσοι 

ΟΔΟΣ 26.5.2022 | 1126


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/22

    Η Ολυμπία είναι η καλύτερη Βουλευτής που είχε τα τελευταία χρόνια η Καστοριά!!! Ζήσης και Μαρία οι χειρότεροι μακράν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/22

      Ο Οτετζής τίποτα δηλαδή....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/22

      καλύτερη Βουλευτής η Ολυμπία; όχι ρε φίλε. Προσπαθησε πολύ για να ξεπεράσει τον Ζήση στα σέλφι αλλά δεν το κατάφερε. Ο Ζήσης είναι ο βασιλιάς των σελφι. Στα κοινοβουλευτικά και οι δύο ανύπαρκτοι. αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/22

    Να δεις που θα ξαναβγεί ο Ζήσης... Στοίχημα ένα υαλουρονικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/22

    Η πραγματική ανάπτυξη στην Καστοριά θα επέλθει όταν η περιοχή απεξαρτηθεί από την γούνα. Διότι δεσμεύει και αναλώνει πολύτιμους οικονομικούς πόρους που διαφορετικά θα κατευθύνονταν σε άλλους τομείς δραστηριότητας οικονομικής. Θα δημιουργούνταν κίνητρο έναρξης άλλων μορφών επαγγελμάτων.
    Μέχρι 50χιλιάδες ευρώ επιδότηση ανά επιχείρηση θα λάβουν οι επιχειρήσεις γούνας πάλι. Γιατί όχι και οι υπόλοιποι επαγγελματίες...;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/22

      Οι γουναράδες ψηφίζουν Μαρία Σπυράκη.... Γι αυτό

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ