6.6.22

Comeback


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Μεγάλα τα ερωτηματικά και εύλογη η δυσφορία του κόσμου της Καστοριάς, αφήνει ανοικτά τα ενδεχόμενα να αποστρέψουν σημαντική μερίδα των πολιτών και ψηφοφόρων σε άλλες... λύσεις. Για τις οποίες κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους από τώρα. 

Comeback 

ΟΔΟΣ 12.5.2022 | 1124


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/22

    Δηλαδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/22

    ΚΚΕ και Κασιδιάρης δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/22

    Υπάρχει και το κόμμα της κοινής λογικής: Θάνος Τζήμερος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/22

      Χρειάζεται περίσσια κοινή λογική για να φτάσεις τα πενήντα και το μόνο που έχεις να παρουσιάσεις επαγγελματικά είναι να τρως κρατικές επιχορηγήσεις έχοντας συστήσει μια διαφημιστική εταιρία. Και κάπου εκεί μετά τα πενήντα, στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης όπου τα κρατικά κονδύλια εξαφανίζονται, να παριστάνεις τον μεσσία της καπιταλιστικής ανάκαμψης παρέα με Μπογδάνους και Κρανιδιώτες με χυδαίο λαϊκισμό, αντικομμουνισμό, αντικρατισμό, ρατσισμό, εθνικισμό και ψευτοακαδημαϊκή έπαρση μεγαλύτερη από τους καλύτερους οικονομολόγους του πλανήτη.

      Αυτή την «κοινή λογική» ειδικά στην οικονομία που πλασάρει ψηφοθηρικά ο Τζήμερος εφαρμόζει και ο Μητσοτάκης στο σήμερα και το βιώνουμε όλοι στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά μυαλό βλέπω δεν βάζετε, ψηφίστε Τζήμερο λοιπόν να ιδιωτικοποιηθούν και τα μπαλώματα στις κάλτσες σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/22

      Ο Κλέαρχος η Μαρίνα κι ο Κοντός...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/6/22

      Δεν πειράζει εσύ συνέχισε να ψηφίζεις τους μεσσίες που σε έχουν χαντακώσει όλα αυτά τα χρόνια.
      Άντε καληνύχτα και να σκεπαστείς να μην κρυώσεις.....
      Μηνάρα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/22

    Υπάρχει και ο άλλος γραφικός με τις κηραλοιφές πολιτικός: ο Βελόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/22

    Αλήθεια το πτυχίο του Γιάννη πότε θα το δούμε;;;; Υπάρχει.....;;; Για να μας πει ... όχι μόνο μας κουνάει το δάχτυλο... αναληθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/22

      Κάθε πρωί γυμναστήριο.... Το απόγευμα φροντιστήριο.... Θα δώσει του χρόνου Πανελλήνιες για γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα άλμα επί κοντό....

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/22

    Δεν υπάρχει πτυχίο, δεν υπάρχει οικογένεια, δεν υπάρχει ομάδα, δεν υπάρχει μεράκι, δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει ηγετικό προφίλ. Υπάρχει ανασφάλεια, μετριότητα, θα θα θα θα, απύθμενο θράσος απέναντι στην καταπάτηση γεγονότων, κωλοτούμπες και ματαιοδοξία. Και ανάγκη αναγνώρισης. Γι αυτό λέμε, ο άνθρωπος πρέπει να είναι χορτασμένος και στα προσωπικά του και στα οικονομικά του και στα κοινωνικά του για να σταθεί στο ύψος του ρόλου του, και όχι λιγούρι σε όλα και να προσπαθεί να καλύψει αποκλειστικά τα ιδιωτικά κενά και τις προσωπικές ανεπάρκειες. Όταν το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις βγεις είναι να αλλάξεις γυναίκα, δείχνεις το ποιος είσαι και μέχρι που μπορείς να πας. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/22

      Καλοακονισμέση γκιλοτίνα τα λόγια σου!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ