22.9.22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 22.9.2022 | 1141


Παραμυθία


Κανείς, ή έστω ελάχιστοι θα παρατηρούν ότι δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν προχωρεί, δεν συμφέρει και δεν οδηγεί παρά μόνο στην καταστροφή του τόπου, η παραμυθία όσων πείθουν ότι αρκεί ένα πανηγύρι και ένα καρναβάλι της κακιάς ώρας για να υποκαταστήσουν την ανάγκη της τοπικής κοινωνίας να βρει ερείσματα και να απλώσει ρίζες.

Διαβάστε επίσης:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
- Σχέδιο δράσεων στον αγροτικό τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Μια απόπειρα καταγραφής χρήσιμων παρεμβάσεων στο χώρο του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Όπως ήταν αναμενόμενο, από το συγκεκριμένο πολιτικό πανηγύρι δεν θα μπορούσε να λείψει κανένας από τους τοπικούς κομματικούς εμπλεκόμενους. 

ΧΑΡΙΛΑΟΥ Γ. ΓΚΟΥΤΟΥ:
- Το χωριό Μπορμποτσικό (Επταχώρι), 1530-1913 [II]
Oθωμανικό φορολογικό κατάστιχο του 1530 περιέχει και το Βιρμπιτσκό (Μπορμποτσικό) μεταξύ των οικισμών του καζά του Astin (μετέπειτα της Χρούπιστας) και αναφέρει ότι οι κάτοικοί του είναι χριστιανοί...

ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΑΓΓΟΥ:
- Χυμός κερασιών [III]
Ηρέμησε σιγά-σιγά, της έφυγε η υπερένταση, και μπήκε ξανά στο πρόγραμμά της. Ετοίμαζαν και μια εκδρομούλα με λίγη πεζοπορία στις πηγές του Αλιάκμονα...

ΟΔΟΣ:
- Το Κόμο
Οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι, που διπλά δυστυχώς για την Καστοριά έχουν εξουσία στα χέρια τους, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν κανένα φραγμό. Ότι είναι εν δυνάμει «έτοιμοι» να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα στην Καστοριά.

- Οι αρλούμπες του Ερντογάν

- Η Καστοριά τίμησε την μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής

- Λαϊκή Συσπείρωση: «Ο λαός δεν αντέχει ούτε ένα ευρώ επιβάρυνση. Καμία αύξηση των δημοτικών τελών εξαιτίας των αυξήσεων της ΔΙΑΔΥΜΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων».

...κι άλλα.

Πέμπτη 22.9.2022 | 1141

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/22

    Συλλαλητήριο να μαζευτούμε και να πάτε μπέτσκες μου! Πήγατε τα μπανάκια σας, μισό μήνα περιμένετε το πανηγύρι να πάτε να φάτε σουβλάκια και τώρα ξυπνήσατε που έπεσε η θερμοκρασία για το τι μέλλει γενέσθαι στον τόπο και πως θα βγει ο χειμώνας; Έπρεπε να φτάσει το [….] βαθειά και στον δικό σας [….]για να διαμαρτυρηθείτε, το ότι ερήμωσε από νέο κόσμο η πόλη δεν σας θορύβησε τόσα χρόνια. Τώρα είστε μόνοι σας και θα παίξετε τον «Θάνατο του εμποράκου», δεν σας λυπάται κανείς.

    Να το σκεφτόσασταν πριν δώσετε 60% στην Ν.Δ., «προσαρμοστείτε ή πεθάνετε» που είπε και ο Πέτσας. Άντε το πολύ να πάρετε κανένα «Καστοριά Pass» και πολύ σας είναι.

    Και μην ξεχάσετε να δώσετε τον λόγο για να προβάλλουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα σας άτομα σαν τον Δήμαρχο που αφήνει συστηματικά απλήρωτους εργαζομένους και [….] φυντάνια την τοπικής πολιτικής κατάντιας που σας έχουν σε λιγότερη εκτίμηση και από τα βοθρολύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/22

      Έγραψες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/22

      Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας γιατί δεν είναι στην λίστα των συμμετεχόντων; Πήρανε τις επιδοτήσεις και τις αναστολές συμβάσεων και όλα καλά;

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ