30.10.22

Είπαν:



Είχα μιλήσει με τον δήμαρχο κ. Κορετσίδη, ο οποίος είδε θετικά την πρότασή μου. Είναι ανάγκη για την πόλη, 1.000% και περισσότερο, η ανέγερση νέου ναού στο πάρκο ολυμπιακής φλόγας. Για να ανέβεις στην πόλη ανεβαίνεις με την γλώσσα στο στόμα. Στην πόλη δεν ανεβαίνουν οι άνθρωποι, ούτε τον χειμώνα με την παγωνιά, ούτε το καλοκαίρι με την ζέστη.
Καλλίνικος
μητροπολίτης Καστοριάς

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, αρ. φύλλου 1139.

9 σχόλια:

  1. Dimitrios V. Tsipos [fb]30/10/22

    Φοβερή προσέγγιση. Να κατεβάσει κ την Μητρόπολη με αυτή την λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/22

    Ό,τι νάναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/22

    έχει δίκαιο ο Άγιος. Αν λάβουμε υπόψιν την ηλικία των πιστών που επισκέπτονται την πόλη με το λεωφορείο οι περισσότεροι είναι 80+, οπότε πρέπει να διευκολύνουμε την επίσκεψη στον Ναό. Το πρόβλημα που εγώ βλέπω είναι ότι όταν αυτοί οι επισκέπτες εγκαταλείψουν αυτόν τον μάταιο κόσμο η Μακροεκκλησία θα μείνει άνευ επισκεπτών και η μεγαλοεπένδυση θα πάει κατα διαβόλου, με το συμπάθειο, μιά και οι νέες γενιές επισκεπτών την πέφτουν στα μαγαζιά την Νότιας, ο Θεός τους είναι ο Ρονάλντο και το μοναδικό ποτό που γνωρίζουν είναι το mojito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/22

    Αχ βρε δέσποτα, σε πήρε και σένα στο λαιμό του, έτσι κάνει, λέει ναι ναι και το άλλο λεπτό τα έχει ξεχάσει όλα, ίσως να πάσχει από μνήμη, ποιος ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/22

    Η λύση είναι πολύ απλή. Ο κ. Κορεντσίδης μπορεί να χτίσει στα χωράφια του με δικά του λεφτά ό,τι θέλει παίρνοντας άδεια από την πολεοδομία.
    Αν τώρα θέλει να χτίσει εκκλησία με ξένα λεφτά καταστρέφοντας ένα πάρκο που ανήκει σε όλους τους κατοίκους της Κατοριάς, τότε ας βάλει υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές υποσχόμενος ότι σε περίπτωση εκλογής του θα κάνει την Καστοριά μια δεύτερη Μέκκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/11/22

    Δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει ψηφοδέλτιο, γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/22

      με την ευλογία του Αγίου και τα τάλιρα της εστίασης της Νότιας παραλίας για τον Σβουραντώνη κάνεις θαύματα φίλε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/22

      Μπα, υπάρχουν άλλοι με περισσότερα φράγκα που είναι και δικά τους, πάρε ποπ κορν και περίμενε, θα έχει δράση και δράμα αυτός ο προεκλογικός αγώνας. Ο Άγιος ούτε να τον δει δεν θέλει μωρέ, δεν βλέπεις φωτογραφίες;

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ