23.11.22

Campus




[...] Έστω κι αν εκεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση στην Καστοριά, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά το τίποτε, τα Κοίλα είναι στην θέση τους. Και η Κοζάνη υποδέχεται το υπερσύγχρονο Campus του Πανεπιστημίου... Δυτικής Μακεδονίας (πλην Καστοριάς –κατά πως πλην Λακεδαιμονίων).

Campus

ΟΔΟΣ 20.10.2022 | 1145


9 σχόλια:

  1. Περικλής Κιορπελίδης [fb]23/11/22

    Η κυβέρνηση σαφώς έχει ευθύνες. Πολλαπλές ευθύνες φέρουν οι τοπικοί παράγοντες για τα πολλαπλά τραύματα στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/22

    Μακάρι να ήμασταν Λακεδαιμόνιοι.
    Υποσαχάριους το λιγότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/22

    Πήγα να γράψω ότι όποιος ξαναψηφίσει Ν.Δ. τοπικά καλύτερα να μας αδειάζει σύντομα την γωνιά αλλά δεν έχει νόημα γιατί Καστοριά είμαστε, δεν φημιζόμαστε και για την μαχητικότητά μας ούτε και την αλληλεγγύη μας. Με μια δουλίτσα ή μια μικροεξυπηρέτηση είμαστε ικανοί να υποθηκεύσουμε το μέλλον όλων των υπολοίπων. Σκ@τόκοσμος είμαστε και αυτό θα παραμείνουμε, οι υπόλοιποι μπορούν να σωθούν μόνο με το να μεταναστεύσουν.

    Οι σύγχρονες κοινωνίες δεν πεθαίνουν με κραυγές αλλά με πνιχτά αναφυλιτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/22

      Πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονται με σέλφι. Θεωρούν μεγάλη τους τιμή να έχουν σέλφι με έναν εκλεγμένο και γι΄ αυτό τον ψηφίζουν.

      Και αν ο εκλεγμένος τους έκανε και καμμιά εξυπηρετησούλα, όπως αν μεσολάβησε για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο, τον ευχαριστούν και δημόσια, αντί να τον φτύσουν, που αυτό δεν είναι αυτονόητο για όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας και χρειάζεται μεσολάβηση, άκουσον άκουσον, να μπεις σε νοσοκομείο.

      Η κατάσταση ίσως κάποτε διορθωθεί, όταν τα μορφωμένα παιδιά που μεταναστεύουν στο εξωτερικό και γνωρίσουν άλλες καταστάσεις επιστρέψουν κάποτε στην Ελλάδα. Θα θεωρούν αυτονόητο ότι ο πολιτικός είναι για το γενικό καλό και όχι για ρουσφέτια. Ότι η μεσολάβηση να μπεις στο νοσοκομείο είναι γνώρισμα τριτοκοσμικής χώρας και όχι χώρας της ΕΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/11/22

      Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί ο Ζήσης σώνει και καλά ήθελε να βολέψει τον κουμπάρο στο νοσοκομείο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/22

    Ας μας πει και εδώ ο αξιότιμος δήμαρχος ποιες ενέργειες (δεν) έκανε, πολύ προ κόβιντ, για να (μην) αποκτήσει η Καστοριά τις υποδομές που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/22

    Η Κοζάνη υποδέχεται το Campus του Πανεπιστημίου, θα υποδεχθεί και το νοσοκομείο Δυτικής Μακεδονίας.

    Αλλά και εμείς εκπληρώνοντας τα όνειρα κάποιων υποδεχόμαστε τη σήραγγα της Κλεισούρας. Και θέλουμε και αναβάθμιση του αεροδρομίου της Χρούπιστας.

    Βέβαια πόσοι χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο των "Δυτικών Βαλκανίων" και θα χρησιμοποιούν την σήραγγα της Κλεισούρας (ίσως βαφτιστεί και αυτή "Δυτικών Βαλκανίων") είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/22

      Νοτιοδυτικών Βαλκανίων και Άνω Σταρα Ρέκας

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ