7.11.22

ΟΔΟΣ: «Ανεξαρτητοποιήσεις»


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Μετά τις συναπτές «ανεξαρτητοποιήσεις» δημοτικών συμβούλων άλλων συνδυασμών και σχηματισμών του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, που τουλάχιστον οι περισσότερες (αν όχι όλες) αποπνέουν οσμή αποστασίας αλλά και ανταλλαγμάτων, η δημοτική πλειοψηφία και μάλιστα συχνά με την αφηρημένη επωνυμία «Δήμος Καστοριάς» «καρφώνουν» ή «ξεκαρφώνουν» τις περιπτώσεις των επαναστατών χωρίς αιτία και χωρίς εξηγήσεις, που χρησιμοποίησαν τον σταυρό προτιμήσεως για τα δικά τους σχέδια. 

Διότι όλο κάποια «τυχαία» φωτογραφία, όλο κάποια μπηχτή, αναδεικνύει το γεγονός ότι από της «ανεξαρτητοποιήσεώς» τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι φαίνονται αρεστοί και ικανοί στην δημοτική πλειοψηφία που διαρκώς τους προβάλλει. 

Με την άδεια της ιστορίας, θυμίζει όλη η κατάσταση, περιφορά των κεφαλών των ηττημένων ή όσων αποσκιρτούν με αμφιλεγόμενο τρόπο στο στρατόπεδο του αντιπάλου στην αρχαία Ρώμη. 

Βέβαια θυμίζει και στα πιο σύγχρονα συμβάντα, την εποχή των ΣυΡιζΑνελ όταν ο μεν ΣυΡιζΑ αποκάλυπτε ταχυδακτυλουργικά τις μεταγραφές αποστατών από το ΠαΣοΚ, οι δε ΑνΕλ αντίστοιχα από την Νέα Δημοκρατία. Για να μη παραβλέπονται οι πολλές ομοιότητες και αναλογίες. 

Όλοι δικαιούνται την Ξενογιαννακοπούλου και την Ραχήλ τους. 

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Απριλίου 2022, αρ. φύλλου 1120.


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/22

    Ας μην ξεχνάμε και τις μεταγραφές των "αστεριών" του καλού ΠΑΣΟΚ και της ΕΠΕΝ στην ΝΔ. Έτσι για να έχουμε ολόκληρη την εικόνα του κομματικού συστήματος στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/22

    Είναι όπως τα γράφει το άρθρο. Όλοι δικαιούνται τον Άδωνι τους, τον Βορίδη τους, τον Πλεύρη τους, τον Χρυσοχοϊδη τους, την Άντζελά τους.
    Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές είναι πιο έξυπνοι που παίρνουν μεταγραφές; Γιατί να μη παίρνουν και οι βουλευτές ή οι δημοτικοί σύμβουλοι; Και σε τι διαφέρουν οι ποδοσφαιριστές από τους βουλευτές; Όλοι τους τρέχουν. Οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, οι υπόλοιποι σε γιορτές και πανηγύρια.
    Βέβαια οι ποδοσφαιριστές είναι στην πλειοψηφία τους σοβαροί άνθρωποι και κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/22

    Κάτσε κάτσε θα σας φτιάξει καλά το κορίτσι με το πόπ κόρν.....προαλείφεται για δημαρχέσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ