25.4.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αξιότιμε κύριε Μπαϊρακτάρη,

Μετά την "πατάτα" του Γκότσε Ντέλτσεφ, που τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε, πληροφορηθήκαμε για μια νέα πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ειρήνης Μισκία, η οποία έχρισε υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την "εξωκοινοβουλευτική" κ. Αρετή Κάρκου, φιλόλογο, που αν και κάτοικος Καστοριάς, αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας ψηφίζει σε άλλο νομό, δηλ. δεν είναι δημότισσα Καστοριάς. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ρωτούμε: "δεν υπήρχε άλλο πρόσωπο κατάλληλο, παρά μόνο το συγκεκριμένο για τη θέση αυτή;"

sofia sofiou
istos90@gmail.com


Η ΟΔΟΣ ευχαριστεί την ανώνυμη αναγνώστρια για την επιστολή της και καταγράφει με ενδιαφέρον το τελευταίο της ερώτημα. Με την αυτονόητη παρατήρηση ότι οι δημοτικοί αξιωματούχοι, κρίνονται για τις πολιτικές και προσωπικές επιλογές τους. Έστω κι' αν δεν είναι υποχρεωμένοι να ορίζουν στις κρίσιμες θέσεις απαραίτητα δημότες ή δημότισσες Καστοριάς. Αφού σημασία έχει να επιλέγεται το κατάλληλο και ικανότερο δυνατό πρόσωπο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/4/11

    Για ποια Δημοτική Βιβλιοθήκη μιλάμε;
    Μιλάμε για την Δημοτική Βιβλιοθήκη την οποία κανείς δεν την επισκέπτεται πλέον;
    Ποιος ο λόγος; Να δει τις δασκάλες με τα νήπιά τους (και όχι μόνο);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ