9.2.15

ΠεριορισμοίΗ επιφάνεια της καθιερωμένης υπερυψωμένης εξέδρας των επισήμων κατά τις παρελάσεις των εθνικών εορτών, μετά απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περιορίστηκε σημαντικά, όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Οκτωβρίου 2014, αρ. φύλλου 762

8 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/2/15

  Ναι, καλά... Τώρα θα περιοριστούν και οι επίσημοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαίρη9/2/15

  Και πολύ καλά τους έκαναν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. λυτός βίος9/2/15

  Σημειολογικά πολύ καλό. Άντε ν' αρχίσουμε σιγά-σιγά να απλοποιούμε τη ζωή μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος9/2/15

  Καιρός ήταν, γιατί παραέγινε το κακό με τους εξουσιαστές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος9/2/15

  Το επόμενο μέτρο θα είναι να τους βάλουν να κάνουν αυτοί παρέλαση;;;;;;;;;;
  Ε ρε γλέντιααα!!! Έχει να πέσει το στραγάλι σύννεφο!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ελπίδα είναι στο δρόμο ...9/2/15

  Μπορεί οι λαϊκιστές να επιδίδονται σε έναν κιτρινισμό που έχει ως θέμα το σπίτι του Βαρουφάκη (το οποίο δεν χρειάστηκε να γίνει υπουργός για να το αποκτήσει), αλλά στην πραγματικότητα χρειάζονται ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ουσιαστικοί και συμβολικοί.
  Ποιος σώφρων άνθρωπος δεν ένιωσε δικαίωση με τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού απέναντι στις προκλήσεις των βουλευτών με τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τους πολλούς συμβούλους και άλλα αδικαιολόγητα "αγαθά" ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος10/2/15

  @ Η ελπίδα είναι στο δρόμο ...

  "Ποιος σώφρων άνθρωπος δεν ένιωσε δικαίωση με τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού απέναντι στις προκλήσεις των βουλευτών με τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τους πολλούς συμβούλους και άλλα αδικαιολόγητα "αγαθά" ;"

  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΝ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ