27.5.20

Έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 1.108.000 ευρώ στον δήμο Άργους Ορεστικού

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τα πρώτα 240.000 ευρώ στην αγροτική περιοχή Κωσταραζίου

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Αγροτική οδοποιία περιοχών πρώην δήμου Ίωνος Δραγούμη» προχώρησαν προχθές Τρίτη ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου και ο ανάδοχος του έργου.
Με προϋπολογισμό 240.000 ευρώ από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, περιλαμβάνει παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην αγροτική περιοχή Κωσταραζίου, στην οποία η πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι ιδιαίτερα δυσμενής. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπει την κατασκευή εννέα τεχνικών για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων, την εξυγίανση των σαθρών τμημάτων του οδοστρώματος και την ασφαλτόστρωση 1.730 μέτρων περίπου.
Επιπλέον, ο δήμος Άργους Ορεστικού έχει εντάξει στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι περαιτέρω δράσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας ύψους 868.000 ευρώ που αφορούν τις παρακάτω περιοχές:
α) Τμήμα αγροτικής οδού περιοχής Κωσταραζίου.
β) Τμήματα αγροτικών οδών περιοχής Αμπελοκήπων.
γ) Αγροτική οδό μεταξύ Αμπελοχωρίου-Αμμουδάρας.
δ) Τμήμα αγροτικής οδού Αμπελοχωρίου προς Κρεμαστή.
«Προχωράμε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις βελτίωσης αγροτικών δρόμων του δήμου μας, συνολικού μήκους 8,5 χιλιομέτρων περίπου», τονίζει ο δήμαρχος Ά. Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, υπογραμμίζοντας τη σημασία στήριξης του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής οικονομίας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ