25.5.20

Η τεχνολογία υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία



Εκδήλωση μέσω διαδικτύου με θέμα: Καθαρές ενεργειακές τεχνολογίες – Η τεχνολογία υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στις 10:45. Θα συμμετέχουν οι:
Γεώργιος Κασαπίδης, περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής, εισηγητής του ευρωκοινοβουλίου για το Tαμείο Δίκαιης Μετάβασης και Γεώργιος Χατζημαρκάκης, Hydrogen Europe γενικός γραμματέας.

Συντονιστής θα είναι η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις με δημοσιογράφους και τηλεοπτικά κανάλια της ελληνικής περιφέρειας.

Το θέματα που θα συζητηθούν είναι:
- Το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και πως θα οδηγηθεί με ασφάλεια στην μεταλιγνιτική εποχή.
- Πως ο μηχανισμός και το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που ανακοινώθηκε θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τις περιοχές της ΕΕ και ειδικότερα της Δυτικής Μακεδονίας.
- Προκλήσεις και προοπτικές στη νέα εποχή.
- Υδρογόνο: αναπόσπαστο κομμάτι της δίκαιης μετάβασης.

Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/a_ov2FYzYio και από περιφερειακά κανάλια ανά την Ελλάδα.

Την εκδήλωση-τηλεοπτική εκπομπή διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον βιομηχανικό σύνδεσμο Hydrogen Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ