20.1.23

Το ένα "μπράντινγκ" πίσω από τ' άλλο

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Σχετικά:

6 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι το "μπράντιγκ" του Δήμου θα μπορούσε κάλλιστα να αντιπροσωπεύει κάποια εταιρία "ειδών υγιεινής" , σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να είναι το έμβλημα ενός ιστορικού Δήμου - "Βυζαντινής αρχόντισσας" όπως βαυκαλιζόμαστε να αποκαλούμε την πόλη μας . Με προβληματίζει ιδιαίτερα όταν διαβάζω ότι προέκυψε μετά από διαβούλευση όλων των παραγόντων του τόπου μας . Αυτή είναι η αισθητική μας σαν δημότες , σαν εκπρόσωποι εμπορικών συλλόγων , συλλόγου ξενοδόχων , πολιτιστικών συλλόγων , δημοτικών συμβούλων κλπ ? Λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι στην πόλη μας άξιζε καλύτερο , εξυπνότερο και αισθητικά ομορφότερο , έμβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/23

    Σαν διαφημιστικό για πατατάκια είναι.....ποιός ξέρει πόσο χρέωσαν για κάτι τέτοιο που θα το φιλοτεχνούσαν εθελοντικά οι μαθητές γυμνασίων ή οι στρατεύσιμοι των ΛΥΒ....!!!!

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/23

    Είναι απλό. Tο Κ κατέβασε πολλά τσίπουρα στα Ραγκουτσαρια και έπεσε ανάσκελα. Ο πρώην αντιδήμαρχος του Μπουτάρη αποθανάτησε την φάση και την παρουσίασε σαν τουριστικό branding

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/23

    Ο πρώην που λες αγαπητέ-ή μου ψάχνει να ψωνίσει ψώνια για να κάνει τη δουλειά του, βρήκε την ώρα για δουλειά και έκλεισε το ντίλι, στην υγεία των κορόιδων, δηλαδή εμάς.
    Να χαρώ εγώ μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευθύμιος Νάτσης [fb]23/1/23

    Tι ειν τούτο; Από το μπράντι βγαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/1/23

      Όχι. Βγήκε από τον Μάρλον Βράντο στον Νονό.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ