26.3.23

ΟΔΟΣ: Στο κυνήγι [I]


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 15.9.2022 | 1140

Στο κυνήγι του φωτογραφικού φακού η κυρία Μαρία Αντωνίου, τέως βουλευτής Καστοριάς και με την υπαλληλική της ιδιότητα υπεύθυνη —επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, δείχνει να μην έχασε ούτε λεπτό ούτε ευκαιρία να βρεθεί στην εμβέλεια της αύρας και της Θείας Χάριτος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στην πρώτη φωτογραφία πάντως, μοιάζει πιθανός ο μονόλογος «η κυρία;», «κάποια μου θυμίζετε». Αν και κάποιος άλλος θα μπορούσε να προσθέσει σκωπτικά το «είμαι η Μαίρη, η Μαιρούλα το Μαράκι» με δάνειο από το γνωστό λαϊκό άσμα· η ΟΔΟΣ αρκείται στο να επισημάνει πώς αρετή είναι να φεύγεις και όχι να σε διώχνουν από την πολιτική. 

Εν τω μεταξύ στην Νέα Δημοκρατία της Καστοριάς, προστρέχουν και τις τάξεις της πυκνώνουν, κάτι απίθανες περιπτώσεις προσωπικοτήτων που κατά καιρούς, για να εκδικηθούν το κόμμα τους, που δεν επέλεξε στην θέση του αρχηγού τον δικό τους εκλεκτό, έχουν βρεθεί κοντά σε όσους φώναζαν «να καεί να καεί... η Βουλή», σε κάτι καμμένους και κασιδιάρηδες της συμφοράς

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, αρ. φύλλου 1140.

Σχετικά:


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/23

    Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την απλή αναλογική ως περιπέτεια και έκανε μια σύγκριση με την Βουλγαρία. Η Γερμανία έχει την απλή αναλογική και κανένας δεν θα τολμούσε να την χαρακτηρίσει περιπέτεια.

    Είναι επόμενο μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική στη χώρα μας να συμπεριφέρονται όπως οι βαλκάνιοι πολιτικοί και όχι όπως οι Ευρωπαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/23

      Η Ελλάδα όπως και η Βουλγαρία ήταν κάποτε επαρχίες της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οπότε και σήμερα παρατηρούνται οθωμανική νοοτροπία, ραγιαδισμός, λαδώματα. Οι βούλγαροι πολιτικοί είναι όμως λίγο πιο μπροστά, αφού λείπει η οικογενειοκρατία.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ