23.4.23

Παρουσίαση βιβλίου



Η παρουσίαση του βιβλίου "Διπρόσωπη Κίρκη" (εκδ. "Αρμός" 2022, ISBN-13: 97896061554 75) του Ανδρέα Μήλιου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 24 Απριλίου στις 18:30 στο καφέ "Envy" (λεωφ. Κύκνων 2), από την συγγραφέα κ. Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου, την καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας κ. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία και τον συγγραφέα του βιβλίου. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς (την συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος του σωματείου κ. Νίνα Μπούρλη), το βιβλιοπωλείο "Το φανάρι" και οι εκδόσεις "Αρμός". 

Ο κ. Ανδρέας Μήλιος γεννήθηκε στην Καστοριά. Είναι διδάκτωρ πολιτειολογίας του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης και οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ και συγγραφέας οκτώ επιστημονικών συγγραμμάτων και δύο μυθιστορημάτων. "Η Διπρόσωπη Κίρκη" είναι το δεύτερο μυθιστόρημά του. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "Η Νοσηλεύτρια", κυκλοφορεί σε δεύτερη έκδοση, επίσης, από τις εκδόσεις "Αρμός".



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/23

    Ο Κυκλαδίτης έφηβος του κ. Μήλιου που μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του άνοιξε μουσικό εστιατόριο στην Φρανκφούρτη και δημιούργησε μουσικό συγκρότημα, αν είναι υπαρκτό άτομο, σίγουρα κηρύχθηκε ανυπότακτος και το ελληνικό κράτος του αφαίρεσε το διαβατήριο γιατί δεν παρουσιάστηκε άμεσα για να υπηρετήσει την πατρίδα. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα όλων των φοιτητών της εποχής όταν τελείωναν τις σπουδες τους ακόμη και αν σκόπευαν να κάνουν πανεπιστημιακή σταδιοδρομία. Υποθέτω ότι οι πολιτικές πεποιθήσεις μερικών τους εμποδίζουν να αναφέρουν το βασικότερο πρόβλημα που είχαν γενεές νέων που θέλησαν να σταδιοδρομήσουν στο εξωτερικό. Φυσικά δεν εννοώ τους κανακάρηδες στις υπερατλαντικές χώρες (Μεγ. Βρετανία και ΗΠΑ) που έπαιρναν αναβολή από τον στρατό χωρίς δικαιολογητικά, ούτε του μελλοντικούς πρόεδρους της βουλής που υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στις πρεσβείες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ