3.5.14

Λόγος & Αντίλογος


Κύριε διευθυντή,

Διάβασα με πολλή προσοχή το πρωτοσέλιδό της ΟΔΟΥ της περασμένης εβδομάδας. Παρά την έκτασή του και τα εύστοχα θα έλεγα σχόλιά του, πρόσεξα ότι ο συντάκτης, δεν έκανε καμιά αναφορά στο εξής, πολύ σημαντικό για μένα:

Οι κληρικοί που άστραψαν και βρόντησαν κατά του βουλευτή Ευάγγελου Διαμαντόπουλου μερικοί μάλιστα με τις πιο αηδιαστικές ύβρεις, και πρότειναν τον αφορισμό του, πληρώνονται όλοι από τον ελληνικό λαό!!

 Όπως πληρώνονται ο Βαγγέλης, η Μαρία, ο Πάνος, ο Μανώλης και οι άλλοι για να κάνουν τις χορευτικές τους φιγούρες και να κρεμάν την Καστοριά σαν πρωτόγονη είδηση στα μανταλάκια των περιπτέρων και τα παράθυρα των ειδήσεων. Έτσι πληρώνονται και οι κληρικοί.

Άλλοτε -ευτυχώς όμως όχι όλοι -για να έχουν χρόνο να ανταλλάσσουν μεταξύ τους βρισιές και κατάρες από τις φθηνότερες. Και άλλοτε για να βρίζουν τον κάθε Βαγγέλη, απειλώντας μάλιστα με αφορισμό.

Ωραία δουλειά και άξιος ο μισθός τους. Πάλι καλά που δεν έκαναν εξορκισμό! - ίσως να την γλύτωσε χάρη στις περικοπές των μισθών (όλων των άλλων εννοείται).

Ένας που αμάρτησε για τον Βαγγέλη


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 23 Ιανουαρίου 2014, αρ. φύλλου 724



Σχετικά σχόλια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ