14.9.22

Νιρβάνα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Tμήμα του τοπικού πληθυσμού με κάθε ευκαιρία, εκδηλώνει τάσεις ναρκισσισμού, συνδυασμένη με εσωστρέφεια και απομονωτισμό από την υπόλοιπη Ελλάδα. Από την στρατόσφαιρα της αλήθειας και του ρεαλισμού καλύτερα.


निर्वाण

ΟΔΟΣ 8.9.2022 | 1139


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/22

    Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Καστοριάς παρουσίασε το πρόγραμμά της. Φαγοπότι, λουτρά, ταξιδάκι στην Αθήνα και λαχείο. Βρέ κυρίες μου μη σκοτώνεστε στην δουλειά, αφήστε και λίγη δουλειά για μας φτωχούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/22

      Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσες φορές επισκέφθηκαν την εταιρεία αυτισμού Καστοριάς ή πόσες επισκέψεις έκαναν στο γηροκομείο ή σε τυφλούς ή πόσες φορές ευεργέτησαν τους ανώνυμους αλκοολικούς ή τους φυλακισμένους.....
      Καληνύχτα Καστοριά όπου κι αν είσαι.

      Έρρωσθε οι Γιάννηδες Αγιάννηδες

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/22

      Εσύ τα επισκέφτηκες όλα αυτά;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/9/22

      Πως προκύπτει ότι οι ανώνυμοι αλκοολικοί και οι τυφλοί είναι και φτωχοί, για να τους επισκεφθεί ένας σύλλογος που ονομάζεται φιλόπτωχος,δική σας λογική.ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάνουν έργο και κάνουν εκδηλώσεις κι εκδρομές για να μαζέψουν λεφτά. Τόσο απλά...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/9/22

      Στον έξυπνο/η που ρωτάει ειρωνικά εάν εγώ τα έχω επισκεφθεί να του/ης πώ ότι εγώ δεν είμαι φιλόπτωχο.
      Στον αμέσως από κάτω σχετικά με την ισοπέδωση που υποτίθεται κάνω εγώ να του πώ ότι θέτω ερωτήματα. Δικαίωμα μου. Επίσης δικαίωμα τους είναι να μην απαντήσουν.
      Τώρα εαν οι δράσεις είναι η αυτοπροβολή μέσα από εσταντέ και φιλανθρωπικές τειοποσίες σε ακριβά ξενοδοχεία αυτό ας το κρίνουν οι αναγνώσται....

      Έρρωσθε πτωχοί και μη

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/22

    Ομολογουμένως, η Φιλόπτωχος πρέπει να προσφέρει έργο στους άπορους, λίγο ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εξ άλλου είναι ιστορικός σύλλογος και γνωρίζουν πολλοί ότι παλιότερα, λειτουργούσε σωστά και κυρίως σεμνά.
    Σήμερα, όμως, δυστυχώς, δε χαίρει εκτίμησης στην πλειοψηφία των Καστοριανών, γιατί διαφημίζουν τα ταξίδια τους, τους χορούς τους, τα γλέντια τους, και βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ με δεκάδες φωτογραφίες, δεκάδες φωτογραφίες σα γκαζούρα.
    Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στη Φιλόπτωχο, συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους. Η παρασκμή της Καστοριάς, δεν έχει πάτο.
    Όμως η Φιλόπτωχος, δεν είναι σύλλογος διασκέδασης και γκαζούρας όπως πολλοί σύλλογοι του τόπου.
    Είναι σύλλογος, πόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/22

    Η φτώχεια δεν εξαφανίζεται με την ελεημοσύνη δέκα καλοπαντρεμένων κυράδων αλλά με αξιοπρεπείς μισθούς. Οπότε κυρίες μου, αν στην επόμενη δεξίωσή σας αντί να βγάλετε σέλφι με τους διακεκριμένους καλεσμένους σας (όλοι ξέρουμε ποιοί είναι), θα κάνατε μεγάλη χάρη στους φτωχούς αν ζητούσατε να αιτηθούν στον πρωθυπουργό την αύξηση του βασικού μισθού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/22

    Έχετε κάτι μπερδέψει: Οι φτωχοί δεν έχουν ούτε καν μισθό.
    Προφανώς, εσείς, στην Αριστερά, που είστε όλοι βολεμένοι (άσε τους υπερ-πλούσιους στυλ Παπαδημούλη, Τσακαλώτο, Βαρουφάκη, Πολάκη, Φωτίου...... ων ουκ έστι αριθμός), δε γνωρίζετε από φτώχια.Υπάρχουν χιλιάδες χωρίς μισθό. Αλλά ούτε που το φαντάζεστε, εκεί, στην Βολεμένη Αριστερά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/22

      Να και ένας δεξιός που αρνείται τους πλούσιους. Μπράβο. Η αίτηση αύξησης του βασικού μισθού ήταν για να αρχίσουμε με τις καλές πράξεις όπως έκαναν κάποτε τα προσκοπάκια. Η επόμενη καλή πράξη θα ήταν να ζητήσουν κοινωνικό μισθό για όλους.

      Βολεμένος αριστερός σε κυβέρνηση και βουλή κανακάρηδων.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ