7.11.22

Το πλοίο


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Mόνο που τότε δεν πραγματοποιούνταν πανκαστοριανά συλλαλητήρια, δεν έτρεχαν μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς οι πολιτικοί, δεν διάβαζαν και δεν απήγγειλαν από ευαγγέλια και ιερά αναγνώσματα οι βουλευτές και οι δήμαρχοι ζητώντας την άνωθεν βοήθεια. Αλλά ήταν στρωμένοι στην δουλειά. Όπως και όλοι οι πολίτες, αγωνιζόμενοι για ένα καλύτερο μέλλον που πέτυχαν και είναι πλέον παρελθόν.

Το πλοίο

ΟΔΟΣ 29.9.2022 | 1142


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/22

    Σαν σήμερα σκοτώνεται μαζί με σχεδόν όλα τα παληκάρια του ο Ανθυπολοχαγός Μαρίνος Λυμπερόπουλος ή καπετάν Κρόμπας με καταγωγή από την Μεσσηνία στο χωριό Πετάλινο (εκτός συνόρων δυστυχώς..) Μακεδονίας από τουρκικό απόσπασμα.
    Αυτό για όσους λένε για τους 'χαμουτζήδες'...!!!
    Επίσης δεν είδα κάπου μια αναφορά για την θυσία του από τον δήμο, το εργατικό κέντρο, τα σχολεία, τον Στρατό την Μητρόπολη την ΕΛΜΕ Καστορίας συλλόγους που παντελονιάζουν δημόσιο χρήμα κλπ....!!!!
    Αα ρεε καπετάνιο μου για ποιούς θυσιάστηκες...;;;;!!!
    Έπρεπε κάθε δημόσιο σχολείο να παίρνει το όνομα και κάποιου μακεδονομάχου ήρωα αλλά οι [....] καθηγηταί και δάσκαλοι νοιάζονται για τον ρατσισμό και τον μεντρεσέ.....

    Έρρωσθε οι χαμουτζήδες

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/22

      Τα δημόσια κτήρια παίρνουν ονόματα παπάδων, πολιτικάντηδων, και λοιπών παράσιτων του δημοσίου χρήματος. Εμείς με ήρωες θα ασχολούμαστε; Τώρα τί δουλειά έχει εδώ ο ρατσισμός και ο Μενδρεσές ένας θεός ξέρει.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ