31.1.24

Είπαν:


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Γεώργιος Αμανατίδης:
«Η νίκη της 8ης Οκτωβρίου ανήκει στους πολίτες και τη Δυτική Μακεδονία»

Στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής νίκησαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Σας καλούμε όλους να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την καλύτερη προοπτική του τόπου μας, δίνοντας την εντολή να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι, χωρίς χρωματισμούς και διαχωρισμούς. Η Δυτική Μακεδονία χρειάζεται όραμα, κοινό στόχο και ένα μέτωπο ανάπτυξης που θα οδηγήσει την περιοχή στο μέλλον. Η "Συμμαχία για την ανάπτυξη" εγγυάται την ελπίδα για τον τόπο που αποτελεί κοινό στόχο.

Γεώργιος Αμανατίδης

* * *


Ιωάννης Κορεντσίδης:
«Είμαι υπερήφανος για αυτή την υπέροχη ομάδα»

Συνεχίζουμε μετά τις εκλογές την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη, την πρωτοπορία και την ευημερία του τόπου μας! Είμαι υπερήφανος για αυτή την υπέροχη ομάδα που με πλαισίωσε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα και με τη σειρά μου θα αγωνιστώ για να τους κάνω και εγώ υπερήφανους για την επιλογή τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου για την εμπιστοσύνη τους. Πρόθεσή μου η συνένωση και η συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων προς όφελος του Δήμου Καστοριάς!

Ιωάννης Κορεντσίδης


Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 19 Οκτωβρίου 2023, αρ. φύλλου 1195.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ