22.1.24

ΟΔΟΣ: «Συνεχίζουμε»

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | αντιδήμαρχος Καστοριάς μετά το αποτέλεσμα της β' Κυριακής των εκλογών 2023


Κανείς δεν γνωρίζει αν ο αντιδήμαρχος ενήργησε από μόνος του ή εν γνώσει και με συνεννόηση των άλλων, προκειμένου να ενημερώσουν για το τι περιμένει όσους δημόσια τούς μπήκαν στο ρουθούνι. 


Την εύγλωττη ρηχή και χυδαία, καθόλου πολιτική και καθόλου χωρίς συμβολισμούς αλλά με προφανές απειλητικό περιεχόμενο σημειολογία του καλαθιού με αγγούρια, επέλεξε δημοτικός σύμβουλος και νυν αξιωματούχος του Δήμου Καστοριάς, την αμέσως επόμενη ημέρα του 2ου γύρου των εκλογών. Για να αναρτήσει στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Κανείς δεν γνωρίζει αν ενήργησε από μόνος του ή εν γνώσει και με συνεννόηση των άλλων, προκειμένου να ενημερώσουν για το τι περιμένει όσους δημόσια τούς μπήκαν στο ρουθούνι. 

Διότι για ασυγκράτητη χαρά, για προσωπική πινελιά δεν μοιάζει απαραίτητα αυτή, το καλάθι της νοικοκυράς με τα πολλά μεγάλα απειλητικά αγγούρια. 

Βέβαια, η φωτογραφία – ανάρτηση με το εξόχως υβριστικό, σεξιστικό και προσβλητικό υπονοούμενο, στην συνέχεια αποσύρθηκε. 

Γι’ αυτό και η ΟΔΟΣ δεν αναφέρει το όνομα του συγκεκριμένου αντιδημάρχου για το ανδραγάθημα. 

Άλλωστε η πολιτική ευθύνη, δεν είναι ατομική υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν κάποιοι έχουν παρελθόν.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Οκτωβρίου 2023, αρ. φύλλου 1195.


Σχετικά: 


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/1/24

    Οι ψηφοφόροι του είπα κάτι ή το βουλωσαν όπως.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ