22.4.08

ΟΔΟΣ: Εκθέσεις τουρισμού

Επαφές ανέπαφες και χωρίς ορατό τουριστικό αποτέλεσμα, φαίνεται να πραγματοποιούνται στις ομαδικές «εκδρομές» που γίνονται από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς σε εκθέσεις τουρισμού που διοργανώνονται σε διάφορες χώρες.
Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε φορά μεταβαίνουν όλο και πιο πολυπληθή «γκρουπ» της νομαρχίας και ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τύπου πραγματοποιούνται και διάφορες συναντήσεις, οι οποίες δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα.
Η ΟΔΟΣ κατακλύζεται κάθε εβδομάδα από δεκάδες τηλεφωνήματα αναγνωστών οι οποίοι σαρκάζουν και διαμαρτύρονται για τις προκλητικές σπατάλες και τα προσωπικά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα σχεδόν εβδομαδιαίως, σε μία εποχή που οι περισσότεροι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν ούτε ως την Αθήνα.
[δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3.4.2008]

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/10/08

    Δυστυχώς καλέ μου αρχισυντάκτα, έχετε περισσότερο δίκιο απ'ότι μπορείτε να φανταστείτε !
    Δεν μπορώ για διάφορους λόγους να μιλήσω με ονόματα αλλά ξέρω "εκ των έσω" οτι αυτό το φαινόμενο είναι ο κανόνας (και όχι μόνον για τον νομό σας, αλλά σε όλη την Ελλάδα) και οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.
    Η απορία μου είναι ωστόσο, γιατί μόνον ελάχιστες φωνές σαν τη δική σας, εξεγείρονται ενάντια σε τέτοιες σπατάλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ