3.12.09

Επιστολές αναγνωστών

Η ΟΔΟΣ δέχεται ομολογουμένως σε εβδομαδιαία βάση, σημαντικό αριθμό άρθρων, επιστολών και e-mails πολλών αναγνωστών.
Επειδή πολλά δημοσιεύονται καθυστερημένα -ή δεν δημοσιεύονται- η εφημερίδα κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει στους πρόθυμους συνεργάτες-αναγνώστες της ότι:
  • Όλες οι συνεργασίες, τα άρθρα, (επώνυμες ή ανώνυμες) επιστολές και e-mails που φθάνουν στα γραφεία της εφημερίδας, δημοσιεύονται με σειρά χρονολογικής προτεραιότητας, εκτός και αν είναι απολύτως επίκαιρες, οπότε όπως είναι φυσικό προτιμώνται.
  • Συνήθως δεν αναδημοσιεύονται άρθρα & επιστολές αναγνωστών της τα οποία ήδη έχουν φιλοξενηθεί σε άλλες εφημερίδες. Η ΟΔΟΣ δεν κρύβει ότι επιδιώκει την αποκλειστικότητα, η οποία κατά την άποψη της εφημερίδας, συμβάλλει στην ενίσχυση και την αξιοπιστία των άρθρων που δημοσιεύονται. Άλλωστε είναι παρατηρημένο ότι η πολλαπλή δημοσίευση σε πολλές εφημερίδες της Καστοριάς, λειτουργεί αρνητικά. Γι΄ αυτόν τον λόγο αυτοί που δημοσιεύουν τα ίδια κείμενα σε άλλες εφημερίδες ταυτοχρόνως, δεν προτιμώνται από την ΟΔΟ.
  • Δεν δημοσιεύει άρθρα και επιστολές / e-mails τα οποία έχουν προσβλητικό χαρακτήρα, ή αν δημοσιεύονται, προηγουμένως έχουν περικοπεί τα επίμαχα σημεία τους.
  • Η ΟΔΟΣ ευχαριστώντας θερμά τους αναγνώστες της, τους παρακαλεί ταυτόχρονα, να είναι οι επιστολές τους όσο το δυνατόν πιο συμπυκνωμένες, έτσι ώστε να αποφεύγονται κατά την καταχώρησή τους τα μικρά στοιχεία γραμματοσειράς καθώς και όσοι συντάσσουν το κείμενό τους σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, παρακαλούνται να τοποθετούν, στον ταχυδρομικό φάκελο, μαζί με την επιστολή και δισκέτα με το δακτυλογραφημένο κείμενο. Όσοι αναγνώστες έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να στείλουν τις επιστολές τους στην διεύθυνση: odos-kst@otenet.gr
  • Τέλος, οι απόψεις των κειμένων των συνεργασιών, καταχωρούνται ευχαρίστως στην ΟΔΟ, αλλά δεν απηχούν απαραίτητα τις απόψεις της έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ