30.3.13

Είπαν:

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς σχετικά με την άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης «Χωριό Αη Βασίλη» σε κεντρικό δημοτικό χώρο:


Δήμαρχος: Ξεκίνησε χωρίς άδεια λειτουργίας το συγκεκριμένο συγκρότημα. Τώρα πήρε άδεια, αν είναι νόμιμη η άδεια θα το κρίνει ο εισαγγελέας. Λειτούργησε πέρυσι με τον ίδιο τρόπο. Βρέθηκαν φέτος κάποιοι καλοθελητές να κάνουν τις καταγγελίες τους.

Κοντόπουλος: Δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, δηλαδή να γίνει διαγωνισμός, διότι είναι δημόσιος χώρος. Αλλά εσείς δεν κάνατε δημόσιο διαγωνισμό, διότι θέλετε να προωθήσετε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Παύλου: Η δημοτική αρχή έχει ευθύνη. Σήμερα μαθαίνουμε ότι και πέρυσι λειτούργησε παράνομα. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Νομίζω είμαστε ένας μεγάλος και σοβαρός δήμος.

Καραμανίδης: Η διαδικασία αυτή η είναι απολύτως παράτυπη και παράνομη.  Ο επιχειρηματίας πέρυσι, με δική του προσωπική δήλωση, είπε ότι έδωσε 850 εισιτήρια στην δημοτική αρχή και στην κυρία Χατζησυμεωνίδου.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 13 Δεκεμβρίου 2012, αρ. φύλλου 670

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/4/13

    Άλλαξε κάτι ή τα είπαν μόνο και "ξεθύμαναν" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/13

    Μέσα στην παρανομία! Μέσα στην παρανομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/13

    "... και στην κυρία Χατζησυμεωνίδου."

    Oh lala !!!
    Alors, cherchez la femme
    toujours.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/13

    Ακούς τί λες, Δήμαρχε ;

    Βρέθηκαν φέτος κάποιοι καλοθελητές να κάνουν τις καταγγελίες τους.

    Γιατί αλλού αυτούς τους λένε πολίτες σε εγρήγορση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/13

    A re barbades... gia ta alla magazia pou poulane paixnidia to kanate mh hasoun ta kerdi. Emas pou eihame pagodromio mia fora to hrono na kanoume patinaz kai na perasoume kala me thn parea mas oute pou mas skeftikate...
    Mparmpades !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/1/14

    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άκουσα παράπονα όχι μικρών παιδιών (που μπορούσαν να διασκεδάσουν και αλλού) αλλά εφήβων και νέων που είχαν βρει στο παγοδρόμιο ένα ευχάριστο στέκι για λίγων ημερών αναψυχή με την παρέα τους.
    Κακό ήταν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ