15.12.20

ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020

 

ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020

Στους αναγνώστες της ΟΔΟΥ, όπως και κάθε χρόνο από την έκδοσή της, ανήκει η δυνατότητα να επιλέξουν τα πρόσωπα τα οποία σε τοπικό επίπεδο καθόρισαν το ασθενές και ασθμαίνον στίγμα της Καστοριάς το 2020 και τα οποία φιλοτέχνησαν την κατάσταση που θα παραδοθεί το 2021, προτείνοντας ένα έως δέκα πρόσωπα που διακρίθηκαν θετικά ή αρνητικά στην Καστοριά (πόλη και νομό) για οποιονδήποτε λόγο μέσα στο 2020.


■ e-mail: odos-kst@otenet.gr
■ επιστολή: Μητροπόλεως 4, 52100 Καστοριά  
■ ή απ’ευθείας στα γραφεία της ΟΔΟΥ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/20

    Πρόσωπο της χρονιάς ε;
    Ένας ξεχώρισε για τις εμμονικές του παρεμβάσεις, ελέω απειρίας, αλλά υπέρμετρου ζήλου αυτοπροβολής, όπου κατάφερε να κάνει γνωστή και να διατηρεί ακόμα στην κορυφή αρνητικής επικαιρότητας, την πόλη της Καστοριάς. Δεν επρόκειτο απλώς για την κακή διαχείριση επικοινωνίας στο θέμα κορονοιού, αλλά λειτουργώντας οι αυλικοί του μεγάρου ως η κρεατομηχανή του χαλίφη, είτε απείλησαν, είτε εντροπίασαν τον οποιοδήποτε είχε διαφορετική δημόσια άποψη για τα γεγονότα και για τον καλαμοκαβαλάρη τους, που νόμισε το καλάμι άλογο και του χτύπαγε τα πόδια. Είναι ο ίδιος ωσάν τον πατροκτόνο, σύμφωνα με τον μύθο, που εκκλιπαρούσε οίκτο απ' τους δικαστές (εκλογείς) και αθώωση.
    9627 επισκέπτες της κάλπης, Δοξάστε τον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/20

    Κεπαπτσογλου ο δήμαρχος κ του 2020!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ