14.12.20

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Ανέμελη και αποτυχημένη η κυβέρνηση της ΝΔ»

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση κατηγορώντας την κυβέρνηση για τα λάθη στην μέχρι τώρα πορεία και για την εγκατάλειψη του εθνικού συστήματος υγείας που οδήγησαν σε 3000 νεκρούς τον τελευταίο μήνα.
Τόνισε πως η κοινωνία και ειδικότερα οι μικρομεσαίοι, οι εργαζόμενοι και οι αγρότες χρειάζονται στήριξη και ζήτησε την αλλαγή πολιτικής που στηρίζει τους λίγους και εκλεκτούς. Η έλλειψη σχεδίου από την κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία σε ανθρωπιστική και την χώρα σε εθνική κρίση.
Η κ. Τελιγιορίδου αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά χαρακτήρισε επικίνδυνες τις δηλώσεις υπουργών (για τα έξι μίλια και δεν μας ενοχλεί το  Όρους Ρέις που "απλά καίει καύσιμα") για τα εθνικά μας θέματα. Τέλος, μίλησε για την βίαιη απολιγνιτοποίηση που ερημοποιεί την Δυτική Μακεδονία και οδηγεί στην καταστροφή την Καστοριά και τα Γρεβενά, ζητώντας από την κυβέρνηση να το πάρει πίσω τώρα.

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ