9.12.20

Έγραψαν



 «Η Καστοριά παραμένει για 60 μέρες ένας ασφαλής προορισμός! #Kastoria_covid_free»


«Καλή, αναλογικά, η επισκεψιμότητα στον Λιμναίο Οικισμό». Η Καστοριά παραμένει για 60 μέρες ένας ασφαλής προορισμός! #Kastoria_covid_free. Προβάλουμε τον τόπο μας. Κοινοποιούμε παντού!
173 επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας μας δέχθηκε την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος) ο Λιμναίος Οικισμός ο οποίος αυτή τη στιγμή, λόγω των περιοριστικών μέτρων, είναι το μοναδικό οργανωμένο τουριστικό αξιοθέατο του Δήμου Καστοριάς που είναι ανοικτό για τους επισκέπτες.
Σε μία περίοδο όπου καθημερινά καταγράφονται νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού, ακόμη και σε γειτονικές περιοχές, η Καστοριά παραμένει μέχρι και σήμερα “καθαρή”, μετρώντας 60 μέρες χωρίς κανένα νέο θετικό κρούσμα.
Ο τόπος μας, που διαθέτει και συνδυάζει μία ποικιλομορφία εξαιρετικών και μοναδικών τουριστικών χαρακτηριστικών, δοκιμάστηκε όσο καμία άλλη περιοχή της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο και αναγκαίο η πολιτεία να σταθεί αρωγός σ’ έναν πανέμορφο και ασφαλή προορισμό».

Δελτίο τύπου δήμου Καστοριάς


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 11 Ιουνίου 2020, αρ. φύλλου 1034

Σχετικά:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/20

    Καστοριτσα κατά καημένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/12/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/12/20

    Βγαίνει Δημόσια και λέει δεν θα γιορτάσω την Ονομαστική μου Εορτή. Τώρα κατηγορεί τους εκλεκτούς καλεσμένους που δέχτηκε ΚΡΥΦΑ. Λαός... και Κολωνάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/12/20

    Χρόνια πολλά στην αξιοπρεπέστατη Αννούλα που έβαλε την αξιοπρέπεια της πάνω από την θέση εξουσίας-γλάστρα και [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ