26.4.20

Το "Γκαλά από το σπίτι" της Μετροπόλιταν Όπερας της Νέας Υόρκης



Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι καλλιτέχνες έλαβαν μέρος μέσω Skype σε ένα ζωντανό γκαλά από τα σπίτια τους. Με συντονιστές-οικοδεσπότες τον γενικό διευθυντής τη ΜΕΤ Peter Gelb και τον μουσικό διευθυντή Yannick Nézet-Séguin ζωντανά από τα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη και στο Μόντρεαλ αντίστοιχα, πέτυχαν την πιο φιλόδοξη προσπάθεια της ΜΕΤ.



Η απ' ευθείας παγκόσμια μετάδοση του "Γκαλά από το σπίτι" ("At-Home Gala") που ξεκίνησε εχθές Σάββατο στις 20:00 ώρα Ελλάδος, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και η μαγνητοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη έως απόψε στις 01:30 (ξημερώματα Δευτέρας) εκτός από πιο πάνω στο youtube, και στην ιστοσελίδα της ΜΕΤ:  "εδώ".

-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ"της ε' εβδομάδας "εδώ" και της στ' εβδομάδας "εδώ".

3 σχόλια:

  1. Chrysoula Patronou-Papaterpou [fb]26/4/20

    Δεν αντέχω στον πειρασμό. Το αφιερώνω στην υπεύθυνη του Δήμου μας για τις αναμεταδόσεις Όπερας από την Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Alexandros Laoumtzis [fb]27/4/20

      Θα συμφωνήσω απόλυτα. Με μόνη την διαφοροποίηση ότι η υπεύθυνη του Δήμου έχει την τυπική ευθύνη της διακοπής. Και όχι των αναμεταδόσεων που άλλωστε για την Καστοριά ποτέ δεν ξεκίνησαν σ' αυτή την σαιζόν. Νομίζω ότι η επισήμανση πως δεν πρόκειται για παρεξήγηση, δεν είναι υπερβολική. Η γενική σιωπή (πέρασαν 7 μήνες) είναι, επίσης γεμάτη νοήματα. Σε πολλά επίπεδα. Ίσως αυτή να είναι και το πραγματικά σημαντικό.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/20

    Κυρία Πατρόνου-Παπατέρπου μπορείτε να γίνετε πιο σαφής; Ποια είναι η "υπεύθυνη του Δήμου μας για τις αναμεταδόσεις Όπερας από την Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης" και γιατί το αφιερώνετε; Δεν γνωρίζουμε όλοι οι αναγνώστες του μπλογκ πρόσωπα και πράγματα στην Καστοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ