22.8.17

Συνεδριάζει αύριο το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 16:00 το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

-Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης για το έργο «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης, έτους 2017», προϋπολογισμού 6.000.000,00 €.

-Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης για το έργο «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς, έτους 2017», προϋπολογισμού: 1.000.000,00 €.

-Έγκριση απασχόλησης 30 μαθητών των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ της Π.Ε. Κοζάνης και 10 αποφοίτων των ΕΠΑΛ της Π.Ε. Κοζάνης σε υπηρεσίες τη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

-Ορισμός εκπροσώπου στην γενική συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας «Αναπτυξιακή Καστοριάς ανώνυμη εταιρεία ΟΤΑ». Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος.

- Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 117/17 απόφασης περί τρόπου εκτέλεσης διαγωνισμού της υπηρεσίας: «Αποτύπωση, σχεδιασμός και υλοποίηση κατακρήμνισης του επικίνδυνου βραχώδους όγκου στην Ε.Ο Νεστορίου-Πεύκου (7ο χλμ. από το Νεστόριο), με χρήση εκρηκτικών υλών». Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος.

-Εκκρεμοδικία τριών αγωγών για ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση. Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ