22.8.17

Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του τμήματος συνοριακής φύλαξης Νεστορίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 22 και 31 χρονών, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας στις 19-08-2017 το απόγευμα σε δασική περιοχή της Κοτύλης Καστοριάς συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι. Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα πεζή και να μεταφέρουν, από κοινού με άλλα τρία άτομα που αναζητούνται, 5 ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 66 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 78,460 κιλών. Επίσης στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι άλλοι τρεις δράστες-συναυτουργοί τους, εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και δύσβατο της περιοχής διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται. Η προανάκριση συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ