11.8.17

Interreg Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της β΄ φάσης αξιολόγησης των προτάσεων/έργων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Interreg Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020 («Interreg Ipa Cross Border Cooperation Programme Greece Albania 2014-2020»).

Ο δήμος Άργους Ορεστικού, ο δήμος Φλώρινας και η ΔιΑΔυΜα, είναι οι επικεφαλής των τριών προτάσεων και έργων που αφορούν στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα:

-Business Clubs: προϋπολογισμού 679.270,80 € με επικεφαλής εταίρο τον δήμο Άργους Ορεστικού και αντικείμενο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσα από την δημιουργία επιχειρηματικών συλλόγων (business clubs), με έμφαση στη νεανική επιχειρηματικότητα.

-Less Waste II: προϋπολογισμού 860.358,55 €, με επικεφαλής εταίρο την επιχείρηση ΔιαΔυΜα που αφορά στην προώθηση δράσεων πρόληψης της παραγωγής απορριμμάτων και ανακύκλωσης στην διασυνοριακή περιοχή.

-Culture Lands: προϋπολογισμού 699.877,00 € με επικεφαλής εταίρο τον δήμο Φλώρινας και αφορά σε δράσεις προώθησης και προβολής των εκδηλώσεων «Φωτιές της Φλώρινας», «Ραγκουτσαριών» και το αλβανικό φεστιβάλ «Festivali Multikulturor Berat».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/8/17

    Η Κοζάνη δε συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα Interreg IPACBC «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020», διότι δε συνορεύει με την Αλβανία, ΑΛΛΑ (έξυπνοι οι Κοζανίτες!) παίρνουν μέρος και παίρνουν τα χρήματα με τη ΔΙΑΔΥΜΑ!!!! Η οποία εννοείται είναι της Δυτικής Μακεδονίας, άρα και της Καστοριάς!
    Μπράβο Ανέστη, ωραία τα καταφέρνετε!!!!!
    Να ξαναγίνουμε Νομός Φλώρινας!!!!!
    Και σε λίγο Νομός Μπεράτι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ