7.8.19

Ενα άχρηστο για τον πολίτη γραφείο



Την υπεύθυνη για το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας προφανώς την παράδοση που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας για λειτουργία γραφείου και στη Βόρεια Ελλάδα.

Υπεύθυνη αναλαμβάνει η αποτυχούσα να εκλεγεί βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ενώ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «στόχος είναι το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο».

Με την πρωθυπουργική αυτή απόφαση παραμένουν όμως δύο απορίες.

Πρώτον, η ΝΔ θεωρούσε ότι το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είναι ένα «άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι» γραφείο και δεσμεύτηκε να το καταργήσει.

Και δεύτερον, η κυρία Αντωνίου, όπως έμαθα, μόλις διαπίστωσε πως δεν εξελέγη βουλευτής, ζήτησε να γίνει υφυπουργός, αλλά το αίτημά της δεν ικανοποιήθηκε.

Εν συνεχεία ζήτησε να γίνει γενική γραμματέας στο Υποδομών και Μεταφορών, αλλά ούτε εκεί βρήκε άκρη και τελικά διορίστηκε στο Γραφείο Πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα.

Ετσι, για να επαληθευτεί η ρήση ότι «σ’ αυτόν τον τόπο ουδείς ή ουδεμία χάνεται».


Σχετικά με την φωτογραφία: "εδώ"



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/8/19

    Ένα γραφείο είναι άχρηστο επειδή δουλεύει(ουν) σε αυτό άχρηστη(οι), έτσι θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/19

    https://twitter.com/i/status/1159130497848676352

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ